Τόμας: «Είμαι πεινασμένος και θέλω να βοηθώ συνεχώς την ομάδα μου»

Τόμας: «Είμαι πεινασμένος και θέλω να βοηθώ συνεχώς την ομάδα μου»

Ο Μπράντον Τόμας μιλά για το εντυπωσιακό του ξεκίνημα στη σεζόν και για όσα έρχονται προσεχώς για τον ΠΑΟΚ.

Ο Μπράντον Τόμας μίλησε στη NOVA με αφορμή την επανέναρξη του πρωταθλήματος και τα παιχνίδια με Πανσερραϊκό και Άιντραχτ ενώ αναφέρθηκε και στις δικές του επιδόσεις στη φετινή περίοδο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ: Το déjà vu του Λιβάι Γκαρσία (vid)

Όσα είπε ο Τόμας:

Για την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων:

«Όλο το γκρουπ πλέον είναι μαζί μετά και την επιστροφή των διεθνών κι όλοι μαζί έχουμε το μυαλό μας στο ματς του Σαββάτου. Είναι ένα δύσκολο ματς κι εκεί πρέπει να επικεντρώσουμε την προσοχή μας. Το μόνο πράγμα που έχουμε στο μυαλό μας είναι το πώς θα κερδίσουμε τον αγώνα».

Για την επιστροφή των διεθνών:

«Μιλήσαμε με τα παιδιά ήδη για όλα όσα έκαναν με τις Εθνικές Ομάδες και προφανώς είμαστε χαρούμενοι για τους συμπαίκτες μας. Τόσο με τον Ζίβκοβιτς που πήρε την πρόκριση όσο και με τους Έλληνες που θα προσπαθήσουν να κάνουν το ίδιο. Σε κάθε περίπτωση τούς ευχόμαστε να συνεχίσουν με επιτυχίες και με τις Εθνικές τους Ομάδες και να βιώσουν κι άλλες χαρές».

Για τα έξι γκολ και τις τέσσερις ασίστ που έχει μετρήσει στην σεζόν:

«Είμαι χαρούμενος γιατί είμαι σε ένα καλό σημείο. Χαίρομαι γιατί έχω κάνει μια καλή αρχή στη σεζόν, αλλά θα επαναλάβω αυτό που λέω συνέχεια: το πιο σημαντικό για μένα είναι να βοηθάω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι πως ακόμη και όταν δεν σκοράρω ή δεν δίνω ασίστ, μέσα από το πρέσιγκ και την προσπάθεια που κάνω στο γήπεδο να βοηθώ τους συμπαίκτες μου. Ποτέ δεν είμαι ικανοποιημένος και θέλω να προσπαθώ και άλλο περισσότερο είτε έρχονται είτε όχι οι προσωπικοί αριθμοί. Είμαι πεινασμένος και θέλω να βοηθώ συνεχώς την ομάδα μου».

Για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό:

«Πιστεύω πως θα είναι ένα δύσκολο και σκληρό παιχνίδι. Θα έρθει εδώ ο Πανσερραϊκός αποφασισμένος να ψάξει το θετικό αποτέλεσμα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι απόλυτα στο ματς αυτό και κυρίως από την αρχή του αγώνα να είμαστε αποφασισμένοι πως θα δώσουμε τα πάντα στο γήπεδο».

Για τον «τελικό» με την Άιντραχτ:

«Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε την Άιντραχτ από τη στιγμή που προηγείται άλλο ματς. Με τη γερμανική ομάδα θα ασχοληθούμε μετά το ματς με τον Πανσερραϊκό. Προφανώς και γνωρίζουμε πως την Πέμπτη θα παίξουμε την πρωτιά στον όμιλο αλλά θα είναι καταστροφικό να χάσουμε βαθμούς στο πρωτάθλημα που είναι τόσο σημαντικοί για εμάς. Με την Άιντραχτ θα ασχοληθούμε μετά το ματς με τον Πανσερραϊκό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ