Άρης: Στη λίστα του και πάλι ο Σέιντε (vid)

Άρης: Στη λίστα του και πάλι ο Σέιντε (vid)

Ο 22χρονος Νορβηγός αριστερός εξτρέμ της Σασουόλο είναι ένας από τους παίκτες που εξετάζουν οι κιτρινόμαυροι, ενώ είχαν ασχοληθεί με τον ποδοσφαιριστή και το καλοκαίρι, η περίπτωση του, όμως, δεν προχώρησε.

Ο Άρης ολοκληρώνει την προετοιμασία του για το αυριανό (26/11) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, παράλληλα όμως ετοιμάζεται και για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ενώ ένας από τους παίκτες που βρίσκονται στη λίστα του είναι και ο Εμίλ Κονράντσεν Σέιντε.

Ο 23χρονος Νορβηγός αριστερός εξτρέμ της ιταλικής Σασουόλο είχε απασχολήσει και το καλοκαίρι τους κιτρινόμαυρους, η περίπτωση του, όμως, δεν είχε προχωρήσει. Ο Άρης θα κινηθεί για την απόκτηση ενός παίκτη στη συγκεκριμένη θέση και ο Σέιντε φαίνεται ότι αποτελεί μια από τις πρώτες του επιλογές.

Διαβάστε επίσης: Οι Κάνααν-Πίτερς που «καίνε», ο Λούντζης και ο Ολυμπιακός της επόμενης σεζόν

Ο ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του από την νορβηγική Φίνσνες, ενώ το 2018 τον απέκτησε η Ρόζενμποργκ. Με τη φανέλα της τελευταίας έκανε 82 εμφανίσεις και πέτυχε δέκα γκολ, ενώ το 2022 τον απέκτησε η Σασουόλο.

Αρχικά, με τη μορφή δανεισμού, ενώ στη συνέχεια απέκτησε τα δικαιώματα του. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα μέχρι τον Ιούνιο του 2026, ψάχνει, όμως, χρόνο συμμετοχής και είναι πιθανόν ο Άρης να κινηθεί για την απόκτηση του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ