Σπόντες του Φαν Βέερτ για το μέλλον του στην ΑΕΚ

Σπόντες του Φαν Βέερτ για το μέλλον του στην ΑΕΚ

Ο Τομ Φαν Βέερτ άφησε όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του ανοιχτά σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε σε δανέζικη ιστοσελίδα.

Ο Τομ Φαν Βέερτ παραχώρησε συνέντευξη στη δανέζικη ιστοσελίδα «Tipsbladet» στην οποία μίλησε για το μέλλον του στην ΑΕΚ, τον περιορισμένο χρόνο του στην Ένωση αλλά και τη ζωή του στην χώρα μας.

Ο 33χρονος Ολλανδός άφησε κάθε πιθανό σενάριο για το μέλλον του ανοιχτό λέγοντας: «Φυσικά όταν δεν παίζεις όσο πολύ όσο εγώ τώρα, σκέφτεται λίγο για το μέλλον. Είναι καλύτερα να κοιτάξω κάπου αλλού για περισσότερο χρόνο συμμετοχής; Ή μπορώ να αποδεχτώ να μην παίζω πολύ, αλλά να βρίσκομαι σε μια μεγάλη ομάδα που διεκδικεί τίτλους;

Διαβάστε επίσης: Να κάνει το καθήκον του κόντρα στον Παναιτωλικό ο Ολυμπιακός

Κάνω πάντα αυτές τις σκέψεις. Αυτή τη στιγμή προσπαθώ να προπονούμαι όσο το δυνατόν καλύτερα και να είμαι έτοιμος όταν θα μου δοθεί η ευκαιρία. Αν δεν έρθει, μπορώ να δοκιμάσω να πάω κάπου αλλού».

Αν έχει ξεκινήσει συζητήσεις για νέο συμβόλαιο στην ΑΕΚ: «Όχι, όχι ακόμα. Τις τελευταίες φορές που μιλήσαμε, ο σύλλογος ήταν πολύ χαρούμενος και αναγνώριζε ότι ήμουν ένα σημαντικό κομμάτι της κατάκτησης του πρωταθλήματος την περασμένη σεζόν. ‘

Έτσι λαμβάνω τον σεβασμό και την καλή επικοινωνία, αλλά είναι και ξεκάθαρο όταν δεν παίζεις πολύ, ότι δεν σκέφτεσαι την ανανέωση, αλλά τον χρόνο συμμετοχής».

Για την πιθανότητα αποχώρησης από την ΑΕΚ και την προοπτική της Δανίας: «Είναι γνωστό ότι έχω μια Δανή σύζυγο και ότι πέρασα τρία πολύ καλά χρόνια στην Άαλμποργκ, οπότε η Δανία αποτελεί πάντα μια επιλογή. Η Ολλανδία επίσης. Αλλά μπορεί να συνεχίσουμε να μένουμε στο εξωτερικό και να βρούμε κάτι όπως εδώ, μια περιπέτεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ