Πετράκης: «Μας στεναχωρεί το γεγονός ότι παίξαμε καλά και δεν πήραμε κάτι»

Πετράκης: «Μας στεναχωρεί το γεγονός ότι παίξαμε καλά και δεν πήραμε κάτι»

Ο Γιάννης Πετράκης τόνισε πως η ομάδα του θα μπορούσε να έχει πάρει κάτι καλύτερο από το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό και στάθηκε στην ποιότητα των «ερυθρόλευκων».

Ο Γιάννης Πετράκης μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV μετά την ήττα του Παναιτωλικού από τον Ολυμπιακό και μεταξύ άλλων τόνισε πως η ομάδα του άξιζε κάτι καλύτερο από την ήττα με 3-1 ενώ στάθηκε και στην ποιότητα του αντιπάλου.

Διαβάστε επίσης: Οι μεταγραφές του Ολυμπιακού, δεν είναι δύο – Είναι πέντε: Και ακόμη δεν είδαμε τίποτα…

Όσα είπε ο Πετράκης: 

«Ξέραμε ότι η δουλειά πολύ δύσκολη απέναντι σε μια ομάδα με την ποιότητα και το μέγεθος του Ολυμπιακού, όμως νομίζω ότι η εικόνα συνολικά του παιχνιδιού μας αδικεί, το σκορ μας αδικεί γιατί δεν θυμάμαι να δεχθήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο αλλά ούτε και στο πρώτο κάποιες ευκαιρίες να πω ότι…

Στον αντίποδα εμείς κάναμε ευκαιρίες και κάποιες προϋποθέσεις για να πετύχουμε κάποιο γκολ, χάσαμε τη σπουδαία ευκαιρία που στην επόμενη φάση δεχθήκαμε το 2-1 και κάπως έτσι εξελίχθηκε το παιχνίδι και πιστεύω ότι ο κυριότερος λόγος στην εξέλιξη του παιχνιδιού, όπως αυτό διαμορφώθηκε, έχει να κάνει με την ποιότητα κάποιων παικτών που έχει οι Ολυμπιακός και κατά κάποιο τρόπο έπαιξε σημαντικό ρόλο αυτή η ικανότητα, έβαλαν δύο γκολ με σουτ έξω από την περιοχή, το τρίτο ήταν με κόντρα. Αυτό δεν ακυρώνει την πολύ σπουδαία προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες, νομίζω ότι η εικόνα μας ήταν πολύ καλή και αισθάνομαι ότι δικαιούμαστε περισσότερα πράγματα.

Δεν θυμάμαι πολλές προϋποθέσεις και ευκαιρίες από τον Ολυμπιακό. Μας στεναχωρεί το γεγονός ότι παίξαμε καλά και δεν πήραμε κάτι αλλά αυτό δεν αλλάζει και την ουσία ότι παίζαμε με μία ομάδα με πολύ υψηλή ποιότητα και στην ουσία αυτό πληρώσαμε»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ