Στάικος: «Κάναμε αξιόλογη εμφάνιση, είχαμε ανεπανάληπτη ευκαιρία να ισοφαρίσουμε»

Στάικος: «Κάναμε αξιόλογη εμφάνιση, είχαμε ανεπανάληπτη ευκαιρία να ισοφαρίσουμε»

Ο Πασχάλης Στάικος τόνισε πως η ομάδα του έκανε καλή εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ, ευχαριστώντας τον κόσμο για την στήριξή του στη σημερινή αναμέτρηση.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπορεί να γνώρισε τη ήττα με 1-0 εντός έδρας από την ΑΕΚ, χάρις σε γκολ του Τσούμπερ στο ξεκίνημα του αγώνα, ωστόσο ο Πασχάλης Στάικος ανέφερε πως η ομάδα του πραγματοποίησε αξιόλογη εμφάνιση.

Ο κόσμος του ΠΑΣ βρέθηκε στο γήπεδο παρά τις αντίξοες συνθήκες και το πολύ κρύο και ο Στάικος του ευχαρίστησε, αφού είναι η δύναμη της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Ο Μπαρτζώκας που έμεινε πιστός στις πράξεις και τα λόγια του και τα «παραμύθια της Χαλιμάς»

Τόνισε πως η ομάδα του έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία με τον Παμλίδη να ισοφαρίσει στο 10ο λεπτό, ωστόσο δεν θεωρεί πως το σκορ είναι άδικο κόντρα στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Στάικος στην κάμερα της Nova:

Για το τι κρατά από την ομάδα του από το σημερινό παιχνίδι: «Είχαμε αξιόλογη εμφάνιση, ήταν ανοιχτό το πρώτο ημίχρονο με την ΑΕΚ να έχει περισσότερες ευκαιρίες. Είχαμε ανεπανάληπτη ευκαιρία να ισοφαρίσουμε, στο δεύτερο υπήρξε παιχνίδι τακτικής και από τις δύο ομάδες. Εμείς προσπαθήσαμε στο τέλος να ισοφαρίσουμε. Δεν μπορώ να πω ότι είναι άδικο το σκορ, είναι νταμπλούχος η ΑΕΚ και είχαμε δύσκολο έργο. Δείχνουμε να ξαναβρίσκουμε τον καλό μας εαυτό. Είμαστε χαμηλά στη βαθμολογία και ψάχνουμε βαθμούς για να διεκδικήσουμε καλύτερα πράγματα στο μέλλον».

Για τη στήριξη του κόσμου: «Ξέρω ότι θα είναι δύσκολη χρονιά, στο τέλος θα είμαστε εκεί που πρέπει. Όταν τα πράγματα δεν είναι όπως πρέπει σε μία ομάδα όπως ο ΠΑΣ Γιάννινα έχεις ευθύνη. Οι παίκτες με έχουν συγκινήσει δείχνοντας ότι έχουν καλή χημεία. Θέλουμε και τον κόσμο ταυτόχρονα, μας βοήθησε πολύ σήμερα, να έχουμε ένα κλίμα ενότητας. Οφείλουμε να τους παρακινήσουμε, το φίλαθλο κοινό του ΠΑΣ είναι η δύναμή μας και πάντα κοντά».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ