Άρης: Αλλαγή σχεδίων λόγω Κυπέλλου

Άρης: Αλλαγή σχεδίων λόγω Κυπέλλου

Ο Άκης Μάντζιος δεν θα κάνει αλλαγές και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα στο εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος (4/12) με την ΑΕΚ, μετά την αναβολή του αγώνα Κυπέλλου με την ομάδα του Αλμέιδα.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα επιστρέψουν αύριο (29/12) στις προπονήσεις, μετά το διήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Άκης Μάντζιος, ενώ η αναβολή του αγώνα Κυπέλλου (θα γίνει στις 10 Ιανουαρίου) με την ΑΕΚ, οδηγεί τον προπονητή του Άρη στο να αναπροσαρμόσει τα αγωνιστικά του πλάνα.

Συγκεκριμένα, αν το παιχνίδι διεξαγόταν στις 7 Δεκεμβρίου, όπως ήταν προγραμματισμένο αρχικά, ο Έλληνας τεχνικός αναμενόταν να κάνει κάποιες αλλαγές στο βασικό σχήμα του αγώνα του εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος (4/12) με την ΑΕΚ.

Ο Μάντζιος, πλέον, δεν έχει ανάγκη να κάνει ροτέισον και θα παρατάξει στο ματς της Σούπερ Λιγκ την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Ο Τζούρασεκ αναμένεται να αντικαταστήσει στα χαφ τον Βερστράτε, που θα εκτίσει τη μια αγωνιστική της ποινής του.

Τέλος, στην αυριανή προπόνηση θα εκτιμηθεί ξανά η κατάσταση της υγείας του Φεράρι, που έμεινε εκτός από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στο γόνατο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ