Άρης: Έδωσε πριμ ο Καρυπίδης

Άρης: Έδωσε πριμ ο Καρυπίδης

Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Άρης βρέθηκε στα αποδυτήρια μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό και δέχτηκε το αίτημα των παικτών του, επιβραβεύοντας τους και οικονομικά για τη νίκη τους.

Ο Άρης πέτυχε σπουδαία εντός έδρας νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και ο Θόδωρος Καρυπίδης έδωσε πριμ στους ποδοσφαιριστές του.

Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ, κατέβηκε στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα, προκειμένου να δώσει συγχαρητήρια στους παίκτες.

Διαβάστε επίσης: Οι καλύτερες στιγμές του Αντετοκούνμπο κόντρα στους Μπλέιζερς (vid)

«Θέλω να συνεχίσετε με τον ίδιο τρόπο. Δείξατε ότι μπορείτε να κερδίσετε οποιονδήποτε αντίπαλο», τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο Θόδωρος Καρυπίδης. Οι ποδοσφαιριστές τον ευχαρίστησαν και ζήτησαν πριμ για τη νίκη τους.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης απάντησε θετικά και οι παίκτες τον αποθέωσαν στα αποδυτήρια. Είναι ξεκάθαρο ότι το κλίμα στον Άρη έχει αντιστραφεί μετά τις δυο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και ειδικά αυτήν απέναντι στον Παναθηναϊκό. Αποτέλεσμα ουσίας αλλά και ψυχολογίας για τους κιτρινόμαυρους, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ