Μασούρας: «Να μην πετάξουμε στα σκουπίδια ότι έχουμε χτίσει μέχρι στιγμής»

Μασούρας: «Να μην πετάξουμε στα σκουπίδια ότι έχουμε χτίσει μέχρι στιγμής»

Ο Γιώργος Μασούρας μίλησε στην Cosmote TV για το κλίμα στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μετά τη βαριά ήττα από τη Φράιμπουργκ αλλά και ότι πρέπει να σηκώσουν το κεφάλι στη συνέχεια.

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στην Cosmote TV για το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια των «ερυθρόλευκων» μετά την ήττα από τη Φράιμπουργκ όπου τόνισε ότι δεν πρέπει να πετάξουν στα σκουπίδια ότι έχουν κάνει μέχρι στιγμής.

Αναλυτικά όσα είπε:

Διαβάστε επίσης: Μαρτίνεθ: «Να επιστρέψουμε στον καλό μας εαυτό»

«Σαφώς και το κλίμα στην ομάδα δεν είναι πολύ καλό φυσιολογικά μετά από μια τέτοια εμφάνιση γιατί δεν είναι μόνο το σκορ αλλά κυρίως η εμφάνιση που κάναμε. Αυτό μας στεναχωρεί περισσότερο, αυτό μας έχει πληγώσει τον εγωισμό, αλλά στον αθλητισμό υπάρχουν και αυτές οι μέρες.

Τώρα πρέπει να σηκώσουμε άμεσα κεφάλι και να μην πετάξουμε στα σκουπίδια ότι έχουμε χτίσει μέχρι στιγμής γιατί ότι έχουμε χτίσει μέχρι στιγμής δεν είναι αμελητέο. Μέσα στο γήπεδο είμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα και έχουμε την δυνατότητα να συνεχίσουμε στην Ευρώπη».

Για την συζήτηση που είχαν οι παίκτες στα αποδυτήρια:

«Μπορείς να μιλάς, αλλά το θέμα είναι τι κάνεις μέσα στο γήπεδο. Δεν θα πρέπει να μείνουμε στα λόγια. Σίγουρα πάντα υπάρχει μια εσωστρέφεια και πρέπει να την ξεπεράσουμε. Μιλάμε καθημερινά στην ομάδα και στα καλά και στα άσχημα. Ήταν ένα σοκ αλλά όπως είπα πρέπει να το ξεπεράσουμε άμεσα γιατί έχουμε πολλούς και καλούς στόχους μπροστά μας».

Για το παιχνίδι της Κυριακής:

«Σαφώς και είναι καλό που έρχεται σύντομα ένα άλλο παιχνίδι. Είναι άσχημο να περιμένεις πολύ για να αποδείξεις πως είσαι πολύ καλή ομάδα και πως έχει πράγματα να δώσεις. Είναι σημαντικό πως έρχεται σύντομα ένα παιχνίδι για να έχουμε την ευκαιρία να θυμίσουμε σε όλους πως είμαστε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και θα διεκδικήσουμε τον τίτλο μέχρι το τέλος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ