Κάνει restart ο Ολυμπιακός

Κάνει restart ο Ολυμπιακός

Γυρίσει σελίδα ο Ολυμπιακός μετά την συντριβή στο Φράιμπουργκ με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να βγαίνει μπροστά και να δίνει λύσεις – Εν αναμονή εξελίξεων στην ομάδα

Ώρα αποφάσεων και εξελίξεων στον Ολυμπιακό που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο είναι δεδομένο πως θα κάνει restart, γυρίζοντας σελίδα μετά την συντριβή στο Φράιμπουργκ, την αποκαρδιωτική εμφάνιση και την δεύτερη βαριά ήττα μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα και σε διάστημα έξι αγώνων.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βγαίνει μπροστά για να δώσει λύσεις και οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες με το «ηλεκτροσόκ» στην ομάδα να θεωρείται απαραίτητο. Το θέμα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, που σε ένα ακόμη κρίσιμο ματς τα έκανε… μαντάρα οδηγώντας την ομάδα στη συντριβή στην Γερμανία, είναι ορθάνοικτο με την διοίκηση σε συνεργασία με τον Πέδρο Άλβες και τον Αντόνιο Κορδόν θα πάρει την απόφαση για την επόμενη μέρα.

Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό πως ήδη έχουν προταθεί προπονητές, κυρίως Πορτογάλοι, στους ερυθρόλευκους που σε λίγες ώρες θα αναχωρήσουν για τον Βόλο και το αυριανό ματς με την ομώνυμη ομάδα για το πρωτάθλημα.

Όπως και να έχει οι επόμενες ώρες θα είναι καθοριστικές για την επόμενη μέρα στον πάγκο του Ολυμπιακού, για το αν θα πάρει παράταση το πρότζεκτ Ντιέγκο Μαρτίνεθ ή θα προχωρήσει μπροστά η ομάδα με αλλαγή στον πάγκο της. Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως και οι δύο επιλογές εμπεριέχουν ρίσκο όμως το βασικό ζητούμενο είναι αν με την εικόνα που έχει ο Ολυμπιακός, ειδικά τον τελευταίο μήνα, μπορεί να συνεχίσει να εμπνέει αισιοδοξία πως έχει την δυναμική να πετύχει τους στόχους της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ