Δοκιμασία στον Βόλο για τον Ολυμπιακό – Κόντρα στον ΟΦΗ στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός

Δοκιμασία στον Βόλο για τον Ολυμπιακό – Κόντρα στον ΟΦΗ στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο «Πανθεσσαλικό» κόντρα στον Βόλο στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου - Τον ΟΦΗ στη Λεωφόρο υποδέχεται ο Παναθηναϊκός - «Μάχη» στο Περιστέρι.

Ο πρώτος γύρος της Superleague ρίχνει ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία…

Απόψε το μενού έχει «αιώνιους» μιας και Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κοντράρονται κόντρα σε Βόλο και ΟΦΗ αντίστοιχα στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής.

Στο πρώτο χρονικά ματς της ημέρας (16:30) οι ερυθρόλευκοι διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Πανθεσσαλικό κόντρα στον Βόλο με στόχο την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, έπειτα από το άσχημο βράδυ της Πέμπτης και την ήττα με 5-0 από την Φράιμπουργκ.

Διαβάστε επίσης: Μπακς – Χοκς 132-121: Ο καλύτερος φετινός Γιάννης συνεχίζει να οδηγεί το Μιλγουόκι

Σε ένα ματς στο οποίο ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Στέφαν Γιόβετιτς και Ντάνιελ Ποντένσε.

Από την άλλη η ομάδα του Βόλου προέρχεται από την μεσοβδόμαδη επικράτηση με 1-0 επί του Πανσερραϊκού, θέλοντας να πάρει ότι καλύτερο από την αναμέτρηση κόντρα στους Πειραιώτες.

Αργότερα στις (17:15) Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα μετρούν τις δυνάμεις του στο Περιστέρι, σε μια αναμέτρηση που και οι δύο ομάδες… καίγονται για τους βαθμούς. Ο Ατρόμητος προέρχεται από το χορταστικό 3-3 επί της Λαμίας, ενώ ο ΠΑΣ από την ήττα εντός έδρας με 1-0 από την ΑΕΚ.

Στις (19:30) ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον ΟΦΗ στη «Λεωφόρο» με σκοπό το τρίποντο που θα του χαρίσει τον άτυπο τίτλο του «Πρωταθλητή χειμώνα». Οι πράσινοι θέλουν να αφήσουν πίσω τους την ήττα στην Ισπανία από την Βιγιαρεάλ και να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα έπειτα και από το στραπάτσο της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Άρη.

Όσον αφορά τον ΟΦΗ, οι Κρητικοί ταξιδεύουν στην Αθήνα προκειμένου να βάλουν δύσκολα στο τριφύλλι, με τους Κρητικούς να αγνοούν την χαρά της νίκης από της 2 Οκτωβρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ