Έτσι θα παίξει ο Ολυμπιακός στον Βόλο

Έτσι θα παίξει ο Ολυμπιακός στον Βόλο

Η πιθανή 11άδα για το σημερινό παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο απέναντι στον Βόλο δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός για την 13η αγωνιστική της Super League (16:30), με τους Ερυθρόλευκους να ψάχνουν μια ακόμα νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Στην αναμέτρηση με τη θεσσαλική ομάδα ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Ποντένσε, Πορόσο, Φρέιρε, Γιόβετιτς και Σκάρπα, ενώ εκτός αποστολής για αγωνιστικούς λόγους έμεινε και ο Σολμπάκεν, ο οποίος βρίσκεται στα πλάνα του Ιβηρα προπονητή για το σημερινό ματς.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη στο Ισραήλ για τον Παναθηναϊκό – «Είναι δυσαρεστημένος, θέλει να φύγει»

Ο Ισπανός τεχνικός σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του μεγάλου λιμανιού με 4-4-2, έχοντας τον Πασχαλάκη μπροστά από την εστία και τους Ροντινέι, Ρέτσο, Μπιανκόν και Ορτέγκα στην τετράδα της άμυνας. Στα χαφ πιθανότατα να είναι ο Εσε με τον Καμαρά, με τους Φορτούνη και Μπιέλ στα δύο άκρα και τον Μασούρα στο πλάι του Ελ Κααμπί.

Διαθέσιμος για το σημερινό παιχνίδι είναι και ο Βιθέντε Ιμπόρα, ο οποίος μπορεί να προσφέρει λύσεις τόσο ως αμυντικό χαφ όσο και ως κεντρικός αμυντικός, ενώ στον πάγκο του Ολυμπιακού ως δεύτερος επιθετικός θα βρίσκεται ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός σήμερα θα έχει στο πλευρό του περισσότερους από 5.000 οπαδούς του, οι οποίοι αναμένεται να μετατρέψουν σε ένα μικρό Καραϊσκάκη το Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ