Ολυμπιακός: Επισημοποιείται του Πέδρο Άλβες

Ολυμπιακός: Επισημοποιείται του Πέδρο Άλβες

Ο Πέδρο Άλβες αναμένεται να επισημοποιήσει άμεσα τη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό και να είναι ο αθλητικός διευθυντής των Πειραιωτών για τα επόμενα 2,5 χρόνια

Ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Πέδρο Άλβες, ο οποίος θα αναλάβει πόστο στο οργανόγραμμα της ερυθρόλευκης ΠΑΕ. Ο Πορτογάλος θα είναι ο νέος αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, ενώ αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να επισημοποιηθεί το deal με τους Πειραιώτες.

Ο 40χρονος Πορτογάλος που έχει γραφτεί εδώ και αρκετές μέρες στα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, υπήρξε ποδοσφαιριστής σε διάφορες μικρές ομάδες της Πορτογαλίας, ενώ είχε και ένα σύντομο πέρασμα από τον Άρη Λεμεσού τη σεζόν 2012-13.

Μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας ανέλαβε πόστο αθλητικού διευθυντή στην Εστορίλ. Εκεί παρέμεινε για πέντε χρόνια από το 2018 μέχρι και το 2023.

Ουσιαστικά ανέλαβε την ομάδα τη σεζόν που υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία και μέσα σε τρεις σεζόν κατάφερε να την επαναφέρει στην πρώτη φτάνοντας παράλληλα μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου τη σεζόν 2020-21. Την επόμενη χρονιά η Εστορίλ τερμάτισε στην ένατη θέση, ενώ πέρσι ήταν 14η, με τον Πέδρο Άλβες να έχει κάνει καταπληκτική χρονιά όλο αυτό το διάστημα στην πορτογαλική ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ