Όλοι μιλούν για τον Κάρλος Καρβαλιάλ

Όλοι μιλούν για τον Κάρλος Καρβαλιάλ

Εξελίξεις αναμένονται ακόμη και εντός της ημέρας με τον Κάρλος Καρβαλιάλ και τον Ολυμπιακό...

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ όπως όλα δείχνουν θα είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, αφού από χθες όλοι μιλούν για τον Πορτογάλο και τους ερυθρόλευκους. Συγκεκριμένα, η «A Bola» αποκάλυψε ότι βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, ενώ και το «Mais Futebol» ανέφερε με βεβαιότητα ότι «υπογράφει στον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2025».

Ο Καρβαλιάλ είναι προ των πυλών των ερυθρόλευκων και αναμένεται ακόμη και εντός της ημέρας να οριστικοποιηθεί η συμφωνία του και να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Πορτογάλος προπονητής έφτασε την Κυριακή το βράδυ στην Αθήνα σύμφωνα με δημοσιεύματα και λέγεται ότι θα υπογράψει το συμβόλαιό του, το οποίο θα είναι διάρκειας ενάμιση έτους (μέχρι το 2025).

Όλα δείχνουν μάλιστα ότι ο Καρβαλιάλ αναμένεται σήμερα να βρεθεί στο προπονητικό κέντρο στον Ρέντη, έχοντας την πρώτη γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές και τους ανθρώπους της ομάδας. Όσον αφορά την καριέρα του Καρβαλιάλ, ο Πορτογάλος πέρασε πριν από 15 χρόνια περίπου ξανά από την Ελλάδα και τον Αστέρα Τρίπολης.

Από εκεί και πέρα, εργάστηκε σε σημαντικές ομάδες όπως η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η Μπεσίκτας, η Σουόνσι, η Μπράγκα (κέρδισε μαζί της το κύπελλο Πορτογαλίας το 2021), η Θέλτα του Βίγκο. Είναι κυρίαρχο στοιχείο στο βιογραφικό του η παρουσία του σε πολλά και διαφορετικά πρωταθλήματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι ένας προπονητής που διαθέτει ένα εξαιρετικό επιτελείο, ενώ γνωρίζει πέντε γλώσσες! Πριν ακουστεί για τον Ολυμπιακό, ο Καρβαλιάλ είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον τόσο από ομάδες της Βραζιλίας, αλλά και από Πορτογαλία και Ισπανία.

Θεωρείται ένας τεχνικός που μπορεί να προσαρμόζεται ανάλογα τον αντίπαλο και τις δυνατότητες της ομάδας του, ενώ τακτικά είναι λάτρης του επιθετικού ποδοσφαίρου και θέλει η ομάδα του να έχει την κατοχή της μπάλας. Μπορεί να παίξει με άνεση και με κλασικό σχηματισμό (4-4-2 ή 4-3-3), όμως έχει παίξει και στην Μπράγκα και στη Σουόνσι με 3-4-3 και 5-4-1, αφού τα πάντα εξαρτώνται από το ρόστερ που διαθέτει σε όποια ομάδα έχει προπονήσει.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ