Άρης: Νοκ άουτ ο Παναγίδης

Άρης: Νοκ άουτ ο Παναγίδης

O νεαρός μεσοεπιθετικός υπέστη θλάση πρώτου προς δευτέρου βαθμού στη γάμπα και θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ η κατάσταση της υγείας του θα αξιολογηθεί ξανά σε δύο εβδομάδες.

Ο Μιχάλης Παναγίδης υποβλήθηκε σήμερα (5/12) σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας επιβεβαίωσαν τους φόβους των ανθρώπων του Άρη.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός υπέστη θλάση πρώτου προς δευτέρου βαθμού στη γάμπα και θα χάσει τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας του, ενώ θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας και σε δυο εβδομάδες θα γίνει επαναξιολόγηση της κατάστασης της υγείας του.

Διαβάστε επίσης: Ο νέος Ολυμπιακός και οι μεταγραφές που έρχονται…

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Ο Μιχάλης Παναγίδης, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μαγνητικής, υπέστη θλάση πρώτου προς δευτέρου βαθμού στη γάμπα.

Ο 19χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός, που τραυματίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι με την Α.Ε.Κ., θα ξεκινήσει πρόγραμμα αποκατάστασης και σε δύο εβδομάδες θα γίνει επαναξιολόγηση της κατάστασής του.

Σε ό,τι αφορά τους Βλάντιμιρ Νταρίντα και Νέβεν Τζούρασεκ, οι οποίοι –επίσης- έγιναν αναγκαστική αλλαγή στην αναμέτρηση στην «OPAP Arena», η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία. Μέρα αποφόρτισης είναι η σημερινή για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ. Στις προπονήσεις θα επανέλθουν αύριο το πρωί. Η προπόνηση της Τετάρτης (06/12) θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

* Σήμερα, Τρίτη, ο Μπίργκερ Βερστράτε, που δεν αγωνίστηκε στον αγώνα με την Α.Ε.Κ., λόγω τιμωρίας, αλλά και όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα από τραυματισμούς ή βρίσκονται σε διαδικασία επανένταξης ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμά τους (θεραπεία και ατομικό) στο Δασυγένειο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ