Ολυμπιακός: Η πρώτη ομιλία του Κάρλος Καρβαλιάλ στον Ρέντη

Ολυμπιακός: Η πρώτη ομιλία του Κάρλος Καρβαλιάλ στον Ρέντη

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ άνοιξε τα χαρτιά του στον Ρέντη. Και όσα είπε στους ποδοσφαιριστές του από την πρώτη στιγμή, η αναφορά του για την άμυνα και όλα που πρέπει να αλλάξουν...

Φουριόζος ο Κάρλος Καρβαλιάλ στον Ρέντη. Εναρμονισμένος με εκείνη την «αλλαγές… χθες» ατάκα που ξεστόμισε κατά την επίσημη παρουσίαση του. Και όπως φαίνεται η προσπάθεια αυτή ήδη ξεκίνησε. Επιβεβαιώθηκε άλλωστε από το πρώτο κιόλας 24ωρο του σε φόντο Ερυθρόλευκο.

Δεν έχει σκοπό να χάσει χρόνο ο Πορτογάλος. Νιώθει διαβασμένος καλά για όσα έχουν προηγηθεί στη σεζόν. Κατασταλαγμένος για τις ανάγκες του group μέσα στο γήπεδο. Κυρίως όμως πιστεύει πως έχει ένα συγκεκριμένο «σχέδιο»… μεταρρύθμισης στα χέρια του.

Έτοιμος όχι για να διαπιστώσει προβλήματα, αλλά για να προσπαθήσει να τα λύσει. Αυτό υποστήριξε άλλωστε και στην πρώτη ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές. Στο πρώτο «μίτινγκ» που έγινε –παρουσία του νέου αθλητικού διευθυντή Πέδρο Άλβες- προκειμένου να συστήσει στην ομάδα τους συνεργάτες του.

«Είδα αρκετά παιχνίδια και έχω καταλήξει σε κάποια συμπεράσματα για την εικόνα μας. Έχουμε πράγματα που πρέπει να αλλάξουμε γρήγορα» ανέφερε ο 58χρονος στους ποδοσφαιριστές του. Και κάπου εκεί είναι που άνοιξε μια πολύ ενδιαφέρουσα πρώτη συζήτηση…

Το αμυντικό transition και η συνάντηση με τους αρχηγούς

«Κάνουμε κάποια σημαντικά λάθη στον τρόπο που πρεσάρουμε και δεν μου αρέσει καθόλου η αντίδραση μας στο αμυντικό transition. Η αντίδραση μας όταν χάνουμε τη μπάλα. Είμαστε πραγματικά ποιοτικοί στις κατοχές μας, και στις αποφάσεις που παίρνουμε με τη μπάλα στα πόδια. Δεν είναι όμως σωστές οι αντιδράσεις μας χωρίς αυτή» πρόσθεσε μπαίνοντας με έναν τρόπο κατευθείαν στο «δια ταύτα».

«Αυτό είναι ένα κομμάτι δουλειάς που πρέπει να τρέξουμε γρήγορα. Κάτι που πρέπει να διορθώσουμε διότι όταν παίζουμε απέναντι σε μεγάλες ομάδες, αυτές οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά. Για αυτό είμαστε εδώ. Για να κρατήσουμε τα καλά κομμάτια στο παιχνίδι μας και να διορθώσουμε τα υπόλοιπα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 58χρονος προπονητής του Ολυμπιακού, ζήτησε να έχει συνάντηση με τους αρχηγούς της ομάδας προκειμένου να συζητήσουν. Ένα ραντεβού που αναμένεται να γίνει σήμερα. Το ανέφερε άλλωστε στην ομιλία του: «Θέλω από εσάς να μπείτε σε αυτό το πρόγραμμα με καλή διάθεση και χαμόγελο. Και θέλω όποια απορία έχετε, αλλά και ότι σας απασχολεί να το συζητάτε με εμένα και τους συνεργάτες μου απευθείας. Πρόσωπο με πρόσωπο. Θα μιλήσουμε με κάθε παίκτη ξεχωριστά το επόμενο διάστημα. Πρώτα όμως θα μιλήσουμε με τους αρχηγούς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ