Νίλσεν: «Θα δώσω τα πάντα ώστε να σώσω την Κηφισιά από τον υποβιβασμό»

Νίλσεν: «Θα δώσω τα πάντα ώστε να σώσω την Κηφισιά από τον υποβιβασμό»

Οι πρώτες δηλώσεις του Ντέιβιντ Νίλσεν ως προπονητής της Κηφισιάς.

Εποχή Ντέιβιντ Νίλσεν στην Κηφισιά με τον Δανό τεχνικό να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία των «νεοφώτιστων», με σκοπό να πετύχει τον στόχο της παραμονής.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: Διπλάσιο το μπάτζετ, ίδιο το ρεκόρ του στην Euroleague- Καμία «βελτίωση» σε σχέση με πέρσι

Ο Δανός τεχνικός μίλησε σε Μέσα της πατρίδας του αναφορικά με την ομάδα των Βορείων Προαστίων και στάθηκε στο στόχο της παραμονής, τονίζοντας πως η Κηφισιά είναι μια διαφορετική πρόκληση για εκείνον.

«Η Κηφισιά είναι η απόλυτη πρόκληση για μένα. Αυτή η δουλειά . Τώρα πήρα αυτή την ευκαιρία και τίποτα δεν θα με σταματήσει. Είναι πραγματικά μια πρόκληση για την οποία ανυπομονώ επειδή είναι πολύ διαφορετική», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Συμφώνησα μέχρι το τέλος της σεζόν. Πρέπει να σώσω την ομάδα από τον υποβιβασμό. Για μένα είναι μια διαφορετική κουλτούρα. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να συμφωνηθούν και να υπάρχει λεπτομερές πλάνο για το προπονητικό κέντρο.

Επέλεξα ελληνικό προπονητικό επιτελείο, γιατί είναι εξόχως σημαντικό να μην επηρεαστούμε από τις διαφορές που υπάρχουν στην κουλτούρα μας.

Πρέπει γρήγορα να δείξουμε την ταυτότητα μας και είναι καλύτερο να συμβεί αυτό έχοντας Έλληνες γύρω μου. Θα είναι έξι συναρπαστικοί μήνες για μένα. Εδώ και πολύ καιρό ήθελα μια πρόκληση στην Τουρκία ή την Ελλάδα», ήταν τα λόγια του Νίλσεν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ