Άρης: Ξεπέρασε την ίωση ο Ντουκουρέ

Άρης: Ξεπέρασε την ίωση ο Ντουκουρέ

Ο Ιβοριανός μέσος βρέθηκε στο Κλεάνθης Βικελίδης, ακολούθησε, όμως, ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης για προληπτικούς λόγους, ενώ τραυματίστηκε στον ώμο ο νεαρός τερματοφύλακας Κυριαζής.

Ο Σέικ Ντουκουρέ ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες μέρες. Ο Ιβοριανός χαφ ακολούθησε, όμως, ατομικό πρόγραμμα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για προληπτικούς λόγους. Ακόμα, κατά τη διάρκεια της προπόνησης τραυματίστηκε στον ώμο ο νεαρός τερματοφύλακας Κώστας Κυριαζής. Υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και το επόμενο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα αποκατάστασης. Τέλος, ατομικό ακολούθησαν οι Φεράρι, Γκαρθία, Ματαρίτα, και Πάβισιτς, ενώ πρόγραμμα αποθεραπείας ο Παναγίδης.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

Διαβάστε επίσης: Τα πρώτα δείγματα Καρβαλιάλ στον Ρέντη, το σύστημα που ετοιμάζει, ο παίκτης που ξεχωρίζει, η πρώτη αλλαγή και οι επιστροφές
«Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε ενεργοποίηση, ασκήσεις επιθετικής μετάβασης και παιχνίδι τακτικής.

Οι Φράνκο Φεράρι, Ρόναλντ Ματαρίτα, Μάνου Γκαρθία και Ντομαγκόι Πάβιτσιτς συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα, ο Μιχάλης Παναγίδης έκανε θεραπεία, ενώ ο Σέικ Ντουκουρέ, που ταλαιπωρήθηκε από ίωση, ακολούθησε –για προληπτικούς λόγους- ατομικό πρόγραμμα.

Ο Κώστας Κυριαζής στη διάρκεια της σημερινής προπόνησης τραυματίστηκε στον ώμο. Ο νεαρός τερματοφύλακας της ομάδας μας, στον οποίο έγινε ο απαραίτητος ακτινολογικός έλεγχος, θα ακολουθήσει συντηρητική αποκατάσταση.

Αύριο, Σάββατο, η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ