«Τσεκάρει τον Νταβά ο Ολυμπιακός» (vids)

«Τσεκάρει τον Νταβά ο Ολυμπιακός» (vids)

Δημοσίευμα από την Ρουμανία αναφέρει πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται ακόμα για τον Τζόισκιμ Νταβά της Στεάουα Βουκουρεστίου και μάλιστα θα στείλει άνθρωπο για να τον δει ξανά στο ματς με την Κλουζ.

Ο Ολυμπιακός θέλει να ενισχύσει το κέντρο της άμυνάς του και σύμφωνα με τους Ρουμάνους, ένας ποδοσφαιριστής που τον απασχολεί είναι ο Τζόισκιμ Νταβά.

Σύμφωνα με το Pro Sport, οι «ερυθρόλευκοι» θα στείλουν σκάουτερ για να τσεκάρει ξανά τον Καμερουνέζο στόπερ της Στεάουα Βουκουρεστίου στο κυριακάτικο ματς με την Κλουζ. Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι η ελληνική ομάδα έδινε ένα ποσό κοντά στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ το περασμένο καλοκαίρι αλλά ο πρόεδρος της Στεάουα Τζίτζι Μπεκάλι ήθελε 4.

Διαβάστε επίσης: Τα νεότερα για Παπανικολάου

Ο θηριώδης κεντρικός αμυντικός με ύψος 1,94, φέτος μετρά 22 συμμετοχές και 2 γκολ με τους Ρουμάνους, το συμβόλαιό του λήγει το προσεχές καλοκαίρι, αλλά η Στεάουα έχει οψιόν ανανέωσης για άλλα 3 χρόνια.

Ο 27χρονος βρίσκεται στην Ρουμανία και τη Στεάουα από το 2022 με συνολικά 68 εμφανίσεις, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στις Μποτοσάνι, Μάριουπολ και Βαλμιέρα.

Δείτε στιγμές του Νταβά:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ