ΠΑΟΚ: Ένας «πονοκέφαλος» λιγότερος για Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ: Ένας «πονοκέφαλος» λιγότερος για Λουτσέσκου

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε με ικανοποίηση τον Ραχμάν Μπάμπα να προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα έπειτα από περίπου δύο εβδομάδες

Ακόμη μία ημέρα στην… δουλειά για το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ, με την τακτική να καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και τον Ραζβάν Λουτσέσκου με τους ποδοσφαιριστές του, να σκέπτονται ήδη το ματς με την Ελσίνκι (14/12, 19:45 – Τούμπα), για την 6η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του UEFA Europa Conference League.

Παιχνίδι το οποίο ναι μεν δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον για τον ΠΑΟΚ, έπειτα από το «διπλό» στη Φρανκφούρτη και την κατάληψη της πρώτης θέσης του 7ου γκρουπ, ωστόσο υπάρχει στη μέση το γόητρο, το πρεστίζ και το… οικονομικό.

Διαβάστε επίσης: Μεγάλο πρόβλημα για Μπαρτζώκα: Χωρίς 5 παίκτες ο Ολυμπιακός – Αμφίβολος και ο Λαρεντζάκης

Στην σημερινή (10/12) προπόνηση, οι παίκτες του ΠΑΟΚ άρχισαν το πρόγραμμα τους με ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Στην συνέχεια έπαιξαν παιχνίδι κατοχής, ακολούθησαν ασκήσεις τακτικής και στο φινάλε διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα με συγκεκριμένες τακτικές οδηγίες.

Ο Ρουμάνος τεχνικός είδε με ικανοποίηση τον Ραχμάν Μπάμπα να προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα έπειτα από περίπου δύο εβδομάδες. Επιπλέον, οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Κωνσταντίνος Κουλιεράκης έβγαλαν το μεγαλύτερο μέρος τους προγράμματος. Την Δευτέρα (11/12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ