AEK: Πολύ δύσκολα με Άγιαξ Γιόνσον και Αραούχο

AEK: Πολύ δύσκολα με Άγιαξ Γιόνσον και Αραούχο

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της για τον κρίσιμο αγώνα κόντρα στον Άγιαξ, με τους Γιόνσον και Αραούχο να παραμένουν εκτός. Πλέον οι παρουσία τους στο Άμστερνταμ θεωρείται πολύ δύσκολη.

Η ΑΕΚ ελλείψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων στο ελληνικό πρωτάθλημα, στρέφει την προσοχή της στον κρίσιμο αγώνα της προσεχής Πέμπτης (14/12) για την 6η αγωνιστική του Εuropa League, o oποίος θα καθορίσει και το ευρωπαϊκό μέλλον της Ένωσης τη φετινή χρονιά.

Οι κιτρινόμαυροι συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το ματς κόντρα στον Αίαντα με πρωινές προπονήσεις μέσα στο σαββατοκύριακο, στις οποίες δεν προέκυψε κάποιο νέο από το μέτωπο των τραυματιών. Ο Ματίας Αλμέιδα δεδομένα δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Τσίτσαν Στάνκοβιτς ο οποίος παραμένει στα… πιτς και δεν θα ταξιδέψει στην Ολλανδία, ενώ μέσα στην εβδομάδα θα δει την κατάσταση των Αραούχο και Γιόνσον οι οποίοι παραμένουν εκτός προπονήσεων.

Διαβάστε επίσης: Αλαφούζος για το ενδεχόμενο κλεισίματος των γηπέδων: «Ντροπή…»

Ο Αργεντίνος επιθετικός και ο μέσος από την Δανία αποτελούν τα μεγάλα ερωτηματικά για την ΑΕΚ εν όψει της αναμέτρησης στην «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» καθώς έχουν μείνει αρκετό καιρό εκτός λόγω προβλημάτων τραυματισμού.  Η κατάστασή τους θα εκτιμάται κάθε μέρα προκειμένου να αποφασιστεί εάν θα δώσουν το παρόν στο Άμστερνταμ, αν και με τα τωρινά δεδομένα αυτό φαντάζει αρκετά δύσκολο.

Από αύριο, Δευτέρα (11/12), η ΑΕΚ θα μπει στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας της και τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα για τους δύο τραυματίες, οι οποίοι αποτελούν βασικές επιλογές στα πλάνα του Αργεντίνου προπονητή.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ