Άρης: Η επιστροφή του Βερστράτε και o αριστερός εξτρέμ

Άρης: Η επιστροφή του Βερστράτε και o αριστερός εξτρέμ

Ο Βέλγος χαφ θα επιστρέψει – αν οριστικοποιηθεί η άρση της αποχής των διαιτητών - στην ενδεκάδα στο κυριακάτικο (17/12) παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Κλεάνθης Βικελίδης, ενώ ο Μάντζιος συνεχίζει τις δοκιμές για το αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής.

Ο Μπίργκερ Βερστράτε θα είναι ένα από τα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του Άρη στο κυριακάτικο (17/12) εντός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ, αν φυσικά οριστικοποιηθεί η άρση της αποχής των διαιτητών.

Ο Βέλγος μέσος εξέτισε τη μια αγωνιστική της ποινής του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την AEK και θα αντικαταστήσει τον Τσούρασεκ, ως παρτενέρ του Ζουλ στα χαφ.

Ακόμα, ο Άκης Μάντζιος συνεχίζει τις δοκιμές του σε ότι αφορά τον αντικαταστάτη του τραυματία Παναγίδη, στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής. Ο Μενέντες φαίνεται να έχει το προβάδισμα, ενώ τη θέση διεκδικούν και οι Κάρλσον και Μενέντες.

Τέλος, ο προπονητής του Άρη δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε για το συγκεκριμένο παιχνίδι τον Φεράρι, που δεν ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του. Ο Μοντόγια αναμένεται να ξεκινήσει και πάλι στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ