ΠΑΣ Γιάννινα: Όλοι μέσα για το ματς με τη Κηφισιά

ΠΑΣ Γιάννινα: Όλοι μέσα για το ματς με τη Κηφισιά

Ο ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζει τη προετοιμασία του χωρίς προβλήματα εν όψει της αναμέτρησης με τη Κηφισιά.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζει την προετοιμασία του για για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Κηφισιά(16/12, 17:30) για την 14η αγωνιστική της Super League.

O Θανάσης Στάικος είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του, αφού ιατρικό δελτίο των Ηπειρωτών είναι «λευκό». Στη προπόνηση της Πέμπτης (14/12), συμμετείχε και ο Παναγιώτης Τζίμας, ο οποίος ανάρρωσε από τον τραυματισμό του και ακολούθησε το υπόλοιπο πρόγραμμα της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Καμιά απάντηση από την Κυβέρνηση στον Ολυμπιακό- «Δεν υπάρχει στοχοποίηση» είπε ο Παύλος Μαρινάκης, αλλά…

Παρ’ όλα αυτά, ο νεαρός μέσος δεν υπολογίζεται για το βασικό σχήμα στο ματς με την Κηφισιά, αφού έχει χάσει αρκετές προπονήσεις τον τελευταίο καιρό. Από εκεί και πέρα, ο «Άγιαξ της Ηπείρου» δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα.

Το σημερινό πρόγραμμα για τους παίκτες του ΠΑΣ περιελάμβανε προπόνηση επιθετικής τακτικής με τελειώματα και παιχνίδι 11 εναντίον 11.

Η επόμενη προπόνηση, με την οποία θα ολοκληρωθεί και η προετοιμασία για την αναμέτρηση της Καισαριανής θα διεξαχθεί αύριο (15/12) το πρωί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ