Άρης: Η τακτική… Νταρίντα στις μεταγραφές και  οι αποδεσμεύσεις

Άρης: Η τακτική… Νταρίντα στις μεταγραφές και οι αποδεσμεύσεις

Οι κιτρινόμαυροι θέλουν να αποκτήσουν έναν ή δύο παίκτες, τουλάχιστον, μέσα στον μήνα που διανύουμε, όπως είχαν κάνει πέρσι και με τον Τσέχο χαφ, προκειμένου να είναι έτοιμοι να αγωνιστούν στα κρίσιμα παιχνίδια του Ιανουαρίου, ενώ παράλληλα θα προσπαθήσουν να απαλλαγούν και από τα συμβόλαια παικτών που δεν υπολογίζονται.

Ο Άρης θα – πρέπει να – αποκτήσει τρεις ποδοσφαιριστές, τουλάχιστον, στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, προκειμένου να προσθέσει ποιότητα στο ρόστερ του και να καταφέρει να διεκδικήσει με αξιώσεις τους στόχους του. Παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να ανεβάσουν ποιότητα την ομάδα.

Ο στόχος των ανθρώπων των κιτρινόμαυρων είναι να επαναλάβουν αυτό που είχαν κάνει πέρσι με τον Νταρίντα. Να καταφέρουν, δηλαδή, να συμφωνήσουν με έναν ή δύο παίκτες τις επόμενες δύο εβδομάδες, προκειμένου να έρθουν στη Θεσσαλονίκη, να ενσωματωθούν όσο το δυνατόν νωρίτερα στις προπονήσεις και να τεθούν στη διάθεση του Άκη Μάντζιου.

Διαβάστε επίσης: Το χάος στο Ολντ Τράφορντ «απεικονίζεται» στο Χ

Τα παιχνίδια, άλλωστε, που είναι προγραμματισμένα τον Ιανουάριο, θα κρίνουν την πρόκριση του Άρη στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, αλλά και σε μεγάλο βαθμό, την προσπάθεια να μειώσει τη διαφορά με τις πρώτες τέσσερις θέσεις της βαθμολογίας, προκειμένου να διεκδικήσει την έξοδο του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η αλήθεια είναι ότι η «δεξαμενή» των παικτών είναι σαφώς μικρότερη τον Ιανουάριο, σε σχέση με τα δεδομένα που επικρατούν το καλοκαίρι. Σε ότι αφορά τον αριστερό εξτρέμ, ο Άρης συνεχίζει να κυνηγάει την περίπτωση του Νορβηγού Σέιντε της Σασουόλο.Χωρίς, πάντως, μέχρι στιγμής να υπάρχει ουσιαστική εξέλιξη, ενώ σε καμία περίπτωση οι κιτρινόμαυροι δεν θα πρέπει να πέσουν στην «παγίδα» και να χάσουν χρόνο, αν δεν λάβουν απάντηση μέχρι το τέλος της προθεσμίας που έχουν θέσει.

Αν δεν βλέπουν ότι υπάρχουν ρεαλιστικές ελπίδες να ολοκληρωθεί η απόκτηση του Σέιντε, θα στραφούν στις εναλλακτικές λύσεις που έχουν, ήδη, στη λίστα τους. Ακόμα, πολύ σημαντική είναι και η απόκτηση ενός επιθετικού, που θα έχει τη δυνατότητα να αντικαταστήσει επάξια τον Μορόν στην κορυφή της επίθεσης και να του δίνει «ανάσες».

Η ιδιαιτερότητα, βέβαια, στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι ότι θα πρέπει να βρεθεί ένας παίκτης ποιότητας, που θα αποδεχτεί ότι θα έχει, αρχικά τουλάχιστον, τον ρόλο του εφεδρικού φορ, πίσω από τον Ισπανό.

Οι άνθρωποι του Άρη παράλληλα με τις μεταγραφές, θα προσπαθήσουν να απαλλαγούν και από συμβόλαια παικτών που δεν υπολογίζονται από τον Άκη Μάντζιο. Είτε με λύση της συνεργασίας είτε με παραχώρηση των συγκεκριμένων παικτών με τη μορφή δανεισμού.

ΥΓ. Ο Μάνου Γκαρθία ακολούθησε μέρος της προπόνησης και ένα πολύ σημαντικό βήμα, για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. Αν ο Ισπανός μεσοεπιθετικός επιστρέψει απόλυτα υγιής, θα είναι μια από τις καλύτερες «μεταγραφές» που μπορεί να κάνει ο Άρης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ