ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟΚ Live Streaming

Δοκιμασία στην Τρίπολη για τον ΠΑΟΚ. Πρώτο ματς του δεύτερου γύρου της Super League και οι «ασπρόμαυροι» αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον Αστέρα (17:30).

Κάτι παραπάνω από δύσκολη είναι η αποστολή του ΠΑΟΚ στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης. Λίγες μέρες μετά το νέο πάρτι στο Europa Conference League, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου καλείται να σταθεί όρθια στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Μονάχα το τρίποντο αναζητούν οι «ασπρόμαυροι» στην Τρίπολη, προκειμένου να παραμείνουν σε κοντινή απόσταση από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League. Εξι διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις μετράει ο ΠΑΟΚ, που βρίσκεται σε εξαιρετικό φεγγάρι το τελευταίο διάστημα. Σε διαρκή άνοδο η ομάδα του Λουτσέσκου, φιγουράρει στην 3η θέση της κατηγορίας με 29 πόντους σε 13 αγωνιστικές. Δε λείπουν τα προβλήματα για τον Ρουμάνο τεχνικό, καθώς δεν πολογίζει τόσο τον Αντρίγια Ζίκβοβιτς, ο οποίος δεν προπονείται τις τελευταίες ημέρες, όσο και τον Τάισον που έμεινε εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων. Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Λουτσέσκου για το εκτός έδρας ματς με τον Αστέρα Τρίπολης είναι οι: Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Ταλιχμανίδης , Βιεϊρίνια , Σάστρε , Κεντζιόρα , Εκόνγκ , Κουλιεράκης , Μπάμπα , Ράφα Σοάρες , Τσιγγάρας , Σβαμπ , Οζντόεφ , Μεϊτέ , Μάρκος Αντόνιο , Κωνσταντέλιας , Μουργκ , Ντεσπόντοφ , Μπράντον , Σαμάτα , Τζίμας.

Από την άλλη, ο Αστέρας ενώ είχε ξεκινήσει να χτίζει ένα θετικό σερί στο εφετινό ελληνικό πρωτάθλημα, τα έκανε… σαλάτα στην εντός έδρας αναμέτρηση Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό. Ηττα με 2-1 από την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία για τους Αρκάδες, η πρώτη μετά από δύο διαδοχικές νίκες. Στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα οι γηπεδούχοι, έχοντας συγκεντρώσει 17 πόντους σε 13 αγωνιστικές. Ο Μίλαν Ράσταβατς έχει να διαχειριστεί μόνο δυο απουσίες, του Κρέσπι που συμπλήρωσε κάρτες και εκτίει την τιμωρία του κόντρα στον Δικέφαλο και του Βασίλη Σουρλή που είναι ανέτοιμος. Ο Σέρβος τεχνικός είδε από την άλλη να επιστρέφουν οι Γκος, Τζουκάνοβιτς και Ντιαρά σε σχέση με το τελευταίο ματς Κυπέλλου.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ