Λουτσέσκου: «Δεν με εκπλήσσει η εικόνα μας, γιατί βλέπω κάθε μέρα τι κάνει η ομάδα»

Λουτσέσκου: «Δεν με εκπλήσσει η εικόνα μας, γιατί βλέπω κάθε μέρα τι κάνει η ομάδα»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του ΠΑΟΚ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και γενικότερα από την εικόνα της ομάδας του.

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη και από την άνετη νίκη επί του Αστέρα, εμφανίστηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης.

Διαβάστε επίσης: Το μήνυμα Καρβαλιάλ για Σέρρες

Όσα είπε ο Λουτσέσκου:

Για τις απουσίες που είχε και το πώς ο ΠΑΟΚ καταφέρνει να ανοίγει όλες τις άμυνες: «Δεν με εκπλήσσει η εικόνα μας, γιατί βλέπω κάθε μέρα τι κάνει η ομάδα, καταλαβαίνω την δουλειά των παικτών. Δεν είναι μόνο ότι κερδίζουμε, αλλά κάνουμε και πολύ καλή εμφάνιση σήμερα. Με εξαιρετικά γκολ μέσα από ομαδικές ενέργειες. Είμαι χαρούμενος γιατί κάναμε φανταστική δουλειά, δυο γκολ με ανάκτηση μπάλας σε όχι εύκολες καταστάσεις. Ήμασταν ταπεινοί, δώσαμε στον αντίπαλο μας τον απαραίτητο σεβασμό και πήραμε το μάξιμουμ.

Αυτή η αυτοπεποίθηση μας, που είμαστε σε μια περίοδο που η ομάδα την έχει κερδίσει και δεν την βγάλαμε σε αλαζονεία αλλά σε υπευθυνότητα στο γήπεδο. Και το άλλο που έχουμε πει είναι ότι πρέπει να παίρνουμε το μάξιμουμ από κάθε ματς και αυτό κάναμε σήμερα. Σε όλους τους τομείς να τα κάνουμε με την δουλειά σε κάθε ματς, όπως κάναμε σήμερα. Τα τελευταία 10 λεπτά οι παίκτες του Αστέρα δεν μας βρήκαν ανοργάνωτους γιατί είχαμε αυτή την ταπεινότητα στο γήπεδο για να βγάλουμε την υπευθυνότητα μέσα στο γήπεδο. Αυτό είναι το σημερινό ματς, είναι ήδη στην ιστορία. Την Πέμπτη έχουμε ένα άλλο παιχνίδι και πρέπει να δείξουμε αυτοθυσία, ταπεινότητα και υπευθυνότητα».

Για το αν είχε στα ξανά στην καριέρα του τέτοια μεσοεπιθετική γραμμή σε επίπεδο παραγωγικότητας και αν ο Μουργκ ήταν Τάισον και ο Ντεσπόντοφ ήταν Ζίβκοβιτς στο ματς: «Ακόμα και αν είναι σε στυλ… χαριτολογώντας, δεν θέλω να παίξω αυτά τα παιχνίδια. Ο καθένας έχει το δικό του στυλ στην ομάδα. Όλοι είναι σημαντικοί, όλοι έχουν ποιότητα στο ρόστερ. Αν θέλεις να είσαι επιτυχημένος και να πετύχεις πράγματα πρέπει να δίνεις τα πάντα για την ομάδα, αυτό το έχω πει αρκετές φορές στους παίκτες. Πρέπει να παίρνουμε από το κάθε ματς το μάξιμουμ και αμέσως να πηγαίνουμε στο επόμενο παιχνίδι με την ίδια νοοτροπία. Το πιο σημαντικό για εμένα δεν είναι τόσο τα τέσσερα γκολ, όσο το πρέσινγκ που κάναμε και η ένταση που βγάλαμε στον αγωνιστικό χώρο, αυτή η δουλειά που κάνουμε κάθε μέρα. Πάντα γίνονται λάθη στο ποδόσφαιρο, αλλά μέσα από την δουλειά μπορείς να τα καλύψεις και να αφαιρέσεις την αυτοπεποίθηση από τον αγωνιστικό χώρο».

Για τις επιλογές στην άμυνα και το αν λειτουργεί καλύτερα με τις αλλαγές που έγιναν: «Δεν σκέφτομαι με αυτόν τον τρόπο. Κάθε ματς είναι σημαντικό. Σήμερα ήταν ένα περίπλοκο παιχνίδι για εμάς, ειδικά μετά τον αγώνα της Πέμπτης. Είχαμε σημαντικά ματς όλα για τον δικό τους λόγο. Διαχειριζόμαστε την ομάδα έχοντας στο μυαλό μας ότι δεν υπάρχουν μικρά ή μεγάλα παιχνίδια. Συμπεριφερόμαστε σε κάθε αγώνα σαν να είναι τελικός, σκεφτόμαστε την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα για το κάθε ματς. Στην Κηφισιά δηλαδή θα είναι ένας εύκολος αγώνας; Φυσικά και όχι, πρέπει να είμαστε με τον ίδιο τρόπο. Το βασικό κέρδος φέτος είναι ότι με το rotation οι παίκτες κέρδισαν αυτοπεποίθηση με την ομάδα να δείχνει τον χαρακτήρα της. Ο κάθε παίκτης έχει τα δικά του καλά και τα δικά του αρνητικά. Εμείς έτσι θα πηγαίνουμε από εδώ και πέρα μέχρι το τέλος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ