Παραμένουν εκτός Ζίβκοβιτς και Τάισον στον ΠΑΟΚ

Παραμένουν εκτός Ζίβκοβιτς και Τάισον στον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του για το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, απέναντι στην Κηφισιά, με τους Ζίβκοβιτς και Τάισον να παραμένουν εκτός.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε τη προετοιμασία του για το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, απέναντι στη Κηφισιά. Ο Δικέφαλος του Βορρά θέλει να κλείσει με το καλύτερο δυνατό τρόπο το 2023, συνεχίζοντας παράλληλα το νικηφόρο σερί του που θα τον κρατήσει κοντά στη κορυφή της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου επέστρεψε στις προπονήσεις σήμερα το πρωί. Οι παίκτες που αγωνίστηκαν βασικοί στην χθεσινή αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι δούλεψαν σε υψηλή ένταση, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει προθέρμανση, παιχνίδια κατοχής κι οικογενειακό δίτερμα.

Διαβάστε επίσης: Repeat ευρωπαϊκού τελικού στο Europa League!

Εκτός παραμένουν οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Τάισον οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Ο Λουτσέσκου μετά τη χθεσινή αναμέτρηση διαβεβαίωσε ότι ο Σέρβος μεσοεπιθετικός δεν θα είναι στην αποστολή για το ματς της Καισαριανής, ενώ ο Βραζιλιάνος έχει λίγες πιθανότητες να προλάβει.

Το πρωί της Τρίτης (18/12, 10:30) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στο γήπεδο της Τούμπας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ