Άρης: Τα τετ α τετ με τους παίκτες

Άρης: Τα τετ α τετ με τους παίκτες

Ο Άκης Μάντζιος αναμένεται να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του την Τρίτη (26/12), θέλοντας να τους επισημάνει τα λάθη που έχουν κάνει και είχαν ως αποτέλεσμα την εντός έδρας «γκέλα» με τη Λαμία.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα επιστρέψουν την Τρίτη (26/12) στις προπονήσεις, μετά την άδεια που τους έδωσε ο Άκης Μάντζιος, προκειμένου να περάσουν τα Χριστούγεννα με τις οικογένειες τους. Ο Έλληνας τεχνικός, μάλιστα, αναμένεται να μιλήσει στους παίκτες του για τα όσα έγιναν στο εντός έδρας παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τη Λαμία.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής του Άρη θα επισημάνει, πιθανότατα, στους ποδοσφαιριστές τα λάθη που έκαναν και είχαν ως αποτέλεσμα τη «γκέλα» στην πρόσφατη αναμέτρηση με την ομάδα της Φθιώτιδας στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Διαβάστε επίσης: H απόλυτη σύγκριση των… Χριστουγέννων: Πώς ήταν η βαθμολογία της Super League πέρσι και πώς είναι φέτος

Αναμένεται, μάλιστα, να έχει και τετ α τετ με αρκετούς από τους παίκτες, εκφράζοντας, παράλληλα και τα παράπονα του για τη γενικότερη συμπεριφορά τους και το γεγονός ότι δεν έχουν εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που τους έχουν δοθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ