Άρης: Η επιτακτική ανάγκη για ποιοτικές προσθήκες

Άρης: Η επιτακτική ανάγκη για ποιοτικές προσθήκες

Οι κιτρινόμαυροι θα – πρέπει να – ενισχύσουν το ρόστερ τους ενόψει του δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί τον Ιανουάριο στη Superleague, αλλά και των αγώνων Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Ο Άρης δεν κατάφερε να κλείσει όπως θα ήθελε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2023, καθώς «γκέλαρε» εντός έδρας απέναντι στη Λαμία.

Σε ένα παιχνίδι στο οποίο ήταν πολύ καλύτερος, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, δημιούργησε πολλές κλασικές ευκαιρίες, όμως, πλήρωσε την αδυναμία του να τις αξιοποιήσει – με εξαίρεση τα γκολ του Μορόν –, αλλά και τα τραγικά λάθη στην άμυνα, σε συνδυασμό με την ποδοσφαιρική αφέλεια που επέδειξε.

Οι κιτρινόμαυροι δεν κατάφεραν, παράλληλα, να εκμεταλλευτούν και τα «στραβοπατήματα» της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, προκειμένου να μειώσουν ακόμα περισσότερο τη διαφορά τους από την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Ο Άρης έχει βελτιώσει την εικόνα του, σε σχέση με το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου, χρειάζεται, όμως, ενίσχυση, ενόψει του Ιανουαρίου.

Στον επόμενο μήνα οι κιτρινόμαυροι θα δώσουν κρίσιμα παιχνίδια για τη Super League, κάνοντας, ίσως, την τελευταία τους προσπάθεια για να κλείσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τη «ψαλίδα» με τις πρώτες θέσεις, ενώ έχουν και τα δυο σημαντικά ματς με την ΑΕΚ, για το Κύπελλο.

Ο Άρης θα πρέπει να κάνει ποιοτικές προσθήκες στο ρόστερ του, προκειμένου να αυξήσει τις πιθανότητες για να διεκδικήσει τους στόχους του. Ο Άκης Μάντζιος έχει κάνει, σύμφωνα με πληροφορίες τις εισηγήσεις του, ζητώντας δεύτερο φορ, αριστερό εξτρέμ, αριστερό μπακ και κεντρικό αμυντικό.

Το «μπαλάκι» έχει, πάει, πλέον στα χέρια της διοίκησης και του Θόδωρου Καρυπίδη, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι συγκεκριμένες κινήσεις. Αυτό που «βγαίνει» τη δεδομένη χρονική στιγμή από το ρεπορτάζ, είναι ότι οι Άρης κινείται για την απόκτηση παικτών. Είναι πιθανόν, μάλιστα, σύντομα να υπάρχουν οριστικές εξελίξεις. Αυτό που ισχύει, όμως, πάντα σε μια μεταγραφική κίνηση, είναι ότι για να ολοκληρωθεί, θα πρέπει να μπουν και οι υπογραφές.

Εκτός από τις μεταγραφικές κινήσεις, βέβαια, οι επόμενες δυο εβδομάδες αναμένεται να είναι κρίσιμες και σε ότι αφορά το μέτωπο των αποδεσμεύσεων. Μετά από τις οριστικές αποφάσεις που θα πάρουν οι Θόδωρος Καρυπίδης και Άκης Μάντζιος, οι κιτρινόμαυροι θα προσπαθήσουν να απαλλαγούν από κάποια συμβόλαια, είτε με λύση της συνεργασίας είτε με δανεισμό των συγκεκριμένων παικτών.

ΥΓ. Το όνομα του Ρόουζ δεν θα μπορούσε να λείπει, όπως γίνεται κάθε χρόνο, από τα μεταγραφικά σενάρια για τον Άρη. Την δεδομένη χρονική στιγμή, πάντως, δεν φαίνεται να έχουν βάση, ενώ ο Γάλλος στόπερ είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ