Άρης: Αναμένει τους Παναγίδη και Φεράρι

Άρης: Αναμένει τους Παναγίδη και Φεράρι

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός και ο Αργεντινός αριστερός μπακ ξεπέρασαν σε μεγάλο βαθμό τα προβλήματα τραυματισμών τους και θα τεθούν στη διάθεση του Άκη Μάντζιου για το εκτός έδρας παιχνίδι (3/1) με τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα επιστρέψουν αύριο (26/12) στις προπονήσεις, μετά την άδεια που τους έδωσε ο Άκης Μάντζιος και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα (3/1) με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένει και την επιστροφή στην αγωνιστική δράση των Παναγίδη και Φεράρι, που έχουν ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό τα προβλήματα τραυματισμών τους.

Ο Αργεντινός αριστερός μπακ και ο νεαρός μεσοεπιθετικός αναμένεται να ενσωματωθούν στις προπονήσεις και θα τεθούν στη διάθεση του προπονητή τους για το παιχνίδι με την ομάδα της Αρκαδίας.

Ακόμα, αποθεραπεύτηκε και ο Πάβισιτς, που δεν φαίνεται, όμως, να υπολογίζεται από τον προπονητή των κιτρινόμαυρων. Αντίθετα, θα συνεχίσουν και τις επόμενες μέρες το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης οι Μάνου Γκαρθία και Ματαρίτα, ενώ αποθεραπεία θα κάνει ο Βέλεθ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ