Άρης: Περνάει ιατρικές εξετάσεις και υπογράφει ο Ρόουζ

Άρης: Περνάει ιατρικές εξετάσεις και υπογράφει ο Ρόουζ

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός θα υποβληθεί σήμερα (28/12) στην απαραίτητη αξιολόγηση της κατάστασης της υγείας του και στη συνέχεια θα επισημοποιηθεί η απόκτηση του από τον Άρη.

Ο Λίντσεϊ Ρόουζ αναμένεται να γίνει σήμερα (28/12) το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, ενόψει της περιόδου του Ιανουαρίου. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στα εργομετρικά, υπό την επίβλεψη του ιατρικού τιμ των κιτρινόμαυρων.

Στη συνέχεια, αν όλα πάνε καλά, ο ποδοσφαιριστής θα πάει στα γραφεία της ΠΑΕ και θα υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας του με τον Άρη, διάρκειας 2.5 ετών και θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Άκη Μάντζιου.

Διαβάστε επίσης: Οι εξελίξεις με τον Πορόζο στον Ολυμπιακό και η παρουσία στο Ρέντη

Ο Ρόουζ τόνισε στις δηλώσεις του, κατά την άφιξη του στη Θεσσαλονίκη, ότι είναι έτοιμος να αγωνιστεί. Αναμένεται, μάλιστα, να έχει και τετ α τετ με τον προπονητή του, πριν την ενσωμάτωση του στις προπονήσεις.

Ο Μάντζιος, μετά την επικείμενη απόκτηση του Ρόουζ, περιμένει και την επιστροφή του Βέλεθ στην αγωνιστική δράση, κάτι που αναμένεται να συμβεί στα τέλη του επόμενου μήνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ