Οι εξελίξεις με τον Πορόζο στον Ολυμπιακό και η παρουσία στο Ρέντη

Οι εξελίξεις με τον Πορόζο στον Ολυμπιακό και η παρουσία στο Ρέντη

Ο Τζάκσον Πορόζο βρίσκεται στην Ελλάδα εδώ και λίγες ημέρες και ο Καρβαλιάλ θα τσεκάρει την κατάστασή του. Τι γίνεται με Φρέιρε, Σκάρπα και η αγωνία για Ελ Αραμπί.

Τα κεφάλια μέσα. Οι διακοπές τελείωσαν και ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην καθημερινότητά του.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ περιμένει τους ποδοσφαιριστές του στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, στις 11:00 το πρωί της Πέμπτης, με σκοπό να ξεκινήσει η προετοιμασία για τον απαιτητικό και δύσκολο από πλευράς προγράμματος Ιανουάριο. Με τον Πορτογάλο, μάλιστα, να έχει πλέον στη διάθεσή του και τον Τζάκσον Πορόζο.

Διαβάστε επίσης: Ροντινέι: «Ο Ολυμπιακός είναι χωρίς αμφιβολία ο πιο μεγάλος σύλλογος στην Ελλάδα – Θέλω να μείνω όσο περισσότερο γίνεται στην Ευρώπη»

Ο κεντρικός αμυντικός από του Εκουαδόρ είχε ενημερωθεί να μεταβεί στο Μάντσεστερ, για να εξεταστεί και να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα από το ιατρικό επιτελείου του City Group. Εδώ και λίγες ημέρες επέστρεψε από την Αγγλία, όπου ολοκλήρωσε την περίοδο θεραπείας και αποκατάστασης στο γόνατο, μετά τον τραυματισμό που είχε υποστεί στον εκτός έδρας αγώνα με τη Γουέστ Χαμ, στις 9 Νοεμβρίου.

Πλέον, αυτό που μένει να φανεί είναι ένα ο δυναμικός στόπερ είναι σε κατάλληλη φυσική κατάσταση να μπορέσει να βοηθήσει το συντομότερο δυνατό. Κάτι που θα φανεί αυτές τις ημέρες.

Πάντως έχει ενδιαφέρον να αναφέρουμε ότι ο Πορόζο ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που έμεινε στην Ελλάδα αυτό το διάστημα της ξεκούρασης της πρώτης ομάδας και πήγε αρκετές φορές στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, για να κάνει ατομικό πρόγραμμα. Κάτι που συνέβη και με τον Γκουστάβο Σκάρπα, ο οποίος επέλεξε να μείνει στην Αθήνα αυτές τις ημέρες, για να ολοκληρώσει την αποκατάστασή του, έως ότου τελειώσει και η μεταγραφή του.

Από εκεί και πέρα, αυτή την εβδομάδα θα φανεί τι μέλλει γενέσθαι και με τον Νικολάς Φρέιρε. Για τον Αργεντινό υπάρχουν ανοιχτά σενάρια, σχετικά με το μέλλον του, με τους Μεξικανούς να θέτουν διαρκώς θέμα επιστροφής του στην Πούμας, από όπου τον έχει αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού ο Ολυμπιακός. Αλλά σε αυτή φάση και μέχρι να οριστικοποιηθεί το μέλλον του, θα είναι σημαντικό να φανεί εάν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον έχει αφήσει εκτός δράσης ακριβώς 3 μήνες!

Καθώς ο Αργεντινός στόπερ έχει να αγωνιστεί από την 1η Οκτωβρίου, όταν είχε γίνει αλλαγή στο ημίχρονο του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, λόγω θλάσης.

Κλείνοντας, έχει σημασία να αναφέρουμε πως από το «μέτωπο» των τραυματιών, στον Ολυμπιακό περιμένουν με αγωνία να φανεί η πορεία της αποκατάστασης του τραυματισμού του Γιουσέφ Ελ Αραμπί στον οπίσθιο μηριαίο. Ο Μαροκινός είχε υποστεί θλάση στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό και έλαβε άδεια να κάνει θεραπείες σε ειδικό κέντρο στο Ντουμπάι, όπου έκανε διακοπές με την οικογένειά του.

Και σήμερα θα φανεί σε τι κατάσταση επιστρέφει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ