Συνάντηση Βρούτση-διαιτητών για κάμερες ασφαλείας και στα αποδυτήρια

Συνάντηση Βρούτση-διαιτητών για κάμερες ασφαλείας και στα αποδυτήρια

Με εκπροσώπους της ΚΕΔ συναντήθηκε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης.

Με εκπροσώπους της ΚΕΔ συναντήθηκε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης. Στη συνάντηση συμμετείχαν οι διεθνείς διαιτητές Ανδρέας Γκάμαρης και Τάσος Παπαπέτρου, οι Βασίλης Φωτιάς και Βαγγέλης Μανούχος, οι διεθνείς βοηθοί Τρύφωνας Πετρόπουλος και Ανδρέας Φωτόπουλος, καθώς και οι Σταύρος Μάνταλος, Αντώνης Καρατζίκας και Ελένη Λαμπαδαρίου, εκ μέρους της ΚΕΔ.

Οι εν ενεργεία διαιτητές κατέθεσαν την αγωνία τους για φλέγοντα ζητήματα που τους απασχολούν, με κυρίαρχο αυτό της προστασίας τους στα γήπεδα.

Διαβάστε επίσης: Η «παγίδα», το πάθημα της Μπαρτσελόνα και ο υποψιασμένος Ολυμπιακός (vids)

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού τους ενημέρωσε για την επικείμενη νομοθετική πρωτοβουλία της Κυβέρνησης, η οποία ικανοποιεί αρκετά από τα αιτήματά τους, όπως την τοποθέτηση καμερών υψηλής ευκρίνειας στους διαδρόμους των αποδυτηρίων τους.

Όσα είπε ο κ. Βρούτης για την συνάντηση των δύο πλευρών:

«Η θέσπιση της επαγγελματικής διαιτησίας αποτελεί νόμο της Πολιτείας και οφείλουμε να προχωρήσουμε στην εφαρμογή του. Τον πρώτο λόγο στο πώς θα λειτουργήσει η επαγγελματική διαιτησία πρέπει να έχουν οι άμεσα εμπλεκόμενοι, δηλαδή οι διαιτητές και οι Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρείες.

Ειδικά οι διαιτητές που έχουν και τη διεθνή εμπειρία, δύνανται να βοηθήσουν τα μέγιστα σε αυτήν την κατεύθυνση. Σχετικά με τα θέματα ασφάλειας που δικαιολογημένα τους προβληματίζουν, τους διαβεβαίωσα ότι το νέο νομοθετικό μας πλαίσιο θα είναι ορθολογικό, σαφές και εν τέλει απαρέγκλιτα εφαρμόσιμο.

Ως εκπρόσωπος του ελληνικού κράτους ντρέπομαι για τα συνεχιζόμενα φαινόμενα εναντίον τους. Πρέπει να γίνει σε όλους πεποίθηση ότι οι Έλληνες διαιτητές είναι άνθρωποι και εργαζόμενοι, οπότε ακόμα και στην περίπτωση του λάθους ουδείς νομιμοποιείται να απειλεί τους ίδιους και τις οικογένειές τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ