Τα γυρίζει η ΚΕΔ για τους ξένους διαιτητές

Τα γυρίζει η ΚΕΔ για τους ξένους διαιτητές

Ανατροπή δεδομένων, καθώς η ΚΕΔ ενημέρωσε ότι η εντολή της UEFA δεν ισχύει τώρα που επιστρέφουν οι Ελληνες διαιτητές.

Απίστευτο και όμως… ελληνικό: Λίγα λεπτά αφού έγινε γνωστό ότι η UEFA έστειλε επιστολή στους ξένους διεθνείς ρέφερι με την οποία τους ζητούσε να μην δέχονται προσκλήσεις από τη χώρα μας, η ΚΕΔ προχώρησε σε διευκρίνιση, τονίζοντας ότι η εντολή της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ίσχυε μόνο για το διάστημα που ήταν σε αποχή οι Ελληνες διαιτητές.

Ως εκ τούτου τώρα που επιστρέφουν στη δράση οι διαιτητές θα μπορούν να έρθουν κανονικά στη χώρα μας και ξένοι ρέφερι, αφού δεν ισχύει η εντολή της UEFA. Από την στιγμή που οι Έλληνες διαιτητές αποφάσισαν την αναστολή της αποχής που είχαν κηρύξει την προηγούμενη εβδομάδα, θα μπορούν να έρθουν στη χώρα μας και ξένοι ρέφερι.

«Οι ξένοι διαιτητές δεν επρόκειτο να έρθουν στην Ελλάδα αν συνέχιζαν την αποχή οι διαιτητές μας», ανέφεραν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι της ΚΕΔ, τονίζοντας: «Τώρα που αποφάσισαν να ξανασφυρίξουν οι Έλληνες, θα έρχονται και οι ξένοι».

Το απόγευμα μάλιστα η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα των ξένων διαιτητών, στην οποία ανέφερε: «Δημοσιεύματα που αναφέρονται στη μη περαιτέρω έλευση ξένων διαιτητών στην Ελλάδα λόγω σχετικής απόφασης της UEFA δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Δεν υπάρχει τέτοια απόφαση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ