Άρης: Δεν θα είναι μόνος του ποτέ

Άρης: Δεν θα είναι μόνος του ποτέ

Οι οπαδοί του Άρη έστειλαν το δικό τους μήνυμα και έδωσαν ακόμα μια παράσταση στην πιο «καυτή» έδρα της Ελλάδας, στο χθεσινό (27/12) παιχνίδι με τη Σλασκ για το EuroCup.

«Άρη ολέ, Άρη ολέ, δεν θα σαι μόνος σου ποτέ». Το σύνθημα των περισσοτέρων από 5.000 οπαδών του Άρη που γέμισαν ασφυκτικά το «Nick Galis Hall» αντικατοπτρίζει, πλήρως, το τι έγινε πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος του αγώνα με τη Σλασκ Βρότσλαβ.

Ο Άρης επικράτησε εύκολα με 93-71 επί της πολωνικής ομάδας και έκανε σημαντικό βήμα για την πρόκριση του στα πλέι οφ της διοργάνωσης. Στο παρκέ μπορεί να μην έχει εξασφαλίσει ακόμα την παρουσία του στον επόμενο γύρο, στις εξέδρες, όμως, οι οπαδοί του έδειξαν για ακόμα φορά ότι δεν έχουν αντίπαλο.

Σε ένα παιχνίδι απέναντι στην τελευταία ομάδα της βαθμολογίας, σε μια περίοδο εορταστική, με πολύ κόσμο να λείπει από τη Θεσσαλονίκη, στο γήπεδο δεν έπεφτε καρφίτσα. Μετά από μια απογοητευτική ήττα από το Λαύριο.

Δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο, φυσικά, το να βλέπει κανείς το θρυλικό Αλεξάνδρειο να «πάλλεται» στον ρυθμό των συνθημάτων. Πρόκειται, άλλωστε, για την πιο «καυτή» έδρα της χώρας. Κάθε φορά, όμως, οι οπαδοί του Άρη βρίσκουν έναν τρόπο να κάνουν την ατμόσφαιρα στο γήπεδο ακόμα πιο εντυπωσιακή, ακόμα πιο μαγική.

Στέλνοντας το δικό τους μήνυμα ότι δεν πρόκειται να αφήσουν ποτέ την αγαπημένη τους ομάδα χωρίς συμπαράσταση. Είναι απόλυτα λογικό αυτό το πάθος που ξεχειλίζει στις κερκίδες του γηπέδου να μεταδίδεται και στους παίκτες στο παρκέ.

Με αποκορύφωμα το εκπληκτικό «στοπ» του Χάρελ στον Μίλετιτς, πάνω στην προσπάθεια του τελευταίου για κάρφωμα. Είναι λογικό ένας παίκτης που μπαίνει να παίξει σε αυτή την ατμόσφαιρα, να παίρνει τα πάνω του, να «απογειώνεται» ψυχολογικά.

Εντυπωσιακή η παρουσία των οπαδών του Άρη, που μεγαλώνει την ανυπομονησία για την επόμενη δική τους παράσταση…

ΥΓ. Ο Ρόουζ είναι μια πολύ καλή λύση για το κέντρο της άμυνας, προκειμένου να πλαισιώσει τους Φαμπιάνο και Μπράμπετς. Ο Άρης δεν θα μπορούσε να «βγάλει» το δύσκολο πρόγραμμα του Ιανουαρίου, με τα συνεχόμενα παιχνίδια, με δυο στόπερ, καθώς ο Βέλεθ, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στις αρχές του Φεβρουαρίου.

ΥΓ1. Απαιτείται σοβαρότητα από όλους, σε ότι αφορά το θέμα του συμπαίκτη του Θόδωρου Καρυπίδη. Είναι πολύ εύκολο και «τζάμπα» να πετάει κανείς ένα όνομα, χωρίς να τον ενδιαφέρει αν ισχύει ή όχι. Η ΠΑΕ Άρης, πάντως, διαψεύδει συνεχώς, τα όσα ακούγονται για τον δισεκατομμυριούχο Ντιν Μητρόπουλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ