«Αυτή είναι η ρήτρα του Ολυμπιακού για τον Ναβάρο» – Έρχεται αύριο για ιατρικά και υπογραφές (pic)

«Αυτή είναι η ρήτρα του Ολυμπιακού για τον Ναβάρο» – Έρχεται αύριο για ιατρικά και υπογραφές (pic)

Ο Ισπανός επιθετικός έρχεται στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό – Πόσα χρήματα είναι η ρήτρα σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Στην Ελλάδα για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στον Ολυμπιακό αναμένεται το Σάββατο (30/12) ο Φραν Ναβάρο, όπως ανέφερε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, με τον Ιταλό δημοσιογράφο να επιβεβαιώνει απόλυτα το ρεπορτάζ του «10».

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα από to10.gr, ο Ολυμπιακός τα έχει βρει σε όλα με την Πόρτο και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται στην Αθήνα ο Ισπανός επιθετικός για να ολοκληρώσει το τυπικό σκέλος της μετακίνησής του στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Διαβάστε επίσης: Η «παγίδα», το πάθημα της Μπαρτσελόνα και ο υποψιασμένος Ολυμπιακός (vids)

Σύμφωνα μάλιστα με όσα αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνo στο «Twitter», η συμφωνία των δύο ομάδων είναι για δανεισμό του Ισπανού επιθετικού έναντι του ποσού των 250.000 €, ενώ στο deal υπάρχει και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι ύψους 7.500.000 €.

Μια οψιόν που δεν είναι υποχρεωτική, όπως τονίζει χαρακτηριστικά, ενώ σε περίπτωση ενεργοποίησής της από τον Ολυμπιακό θα υπάρξει και ποσοστό μεταπώλησης ύψους 10%.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Περισσότερα σε λίγο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ