ΠΑΟΚ: Επέστρεψε ο Κουλιεράκης

ΠΑΟΚ: Επέστρεψε ο Κουλιεράκης

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε και επέστρεψε στις προπονήσεις ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Δύο μέρες πριν το 2023 αποτελέσει παρελθόν, το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, που φέρνει την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να υποδέχεται τον ΟΦΗ στην Τούμπα (3/1, 20:00), στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Το Σάββατο (30/12) ήταν ημέρα φυσικής κατάστασης στη Νέα Μεσημβρία. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με διάφορες ασκήσεις, με και χωρίς μπάλα, ακολούθησε παιχνίδι κατοχής, ενώ στο υπόλοιπο οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και δούλεψαν εναλλάξ. Όσο το ένα έκανε ασκήσεις τακτικής με τον προπονητή, το άλλο έπαιζε παιχνίδια 4 VS 4 σε μικρό χώρο και υψηλή ένταση.

Διαβάστε επίσης: Ένας φιλόδοξος σέντερ φορ που έρχεται στην ώρα του….

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης επέστρεψε και προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα ξεπερνώντας την ίωση που τον ταλαιπώρησε, ενώ ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο. Παίκτες και τεχνικό επιτελείο, αφού άκουσαν και τις ευχές των Ιβάν και Γιώργου Σαββίδη, ανανέωσαν το ραντεβού τους για την τελευταία προπόνηση του χρόνου για την Κυριακή (31/12) στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ