Άρης: Τα δεδομένα με τον Κάρλσον

Άρης: Τα δεδομένα με τον Κάρλσον

Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός πήρε άδεια από τη διοίκηση της ΠΑΕ για να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του σε άλλη ομάδα, καθώς δεν υπολογίζεται από τον Άρη.

Ο Ντέιβιντ Κάρλσον αναμένεται, μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, να αποτελέσει, όπως όλα δείχνουν, παρελθόν από τον Άρη.

Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός είχε ενημερωθεί ότι δεν βρίσκεται στα αγωνιστικά πλάνα του Άκη Μάντζιου και φαίνεται ότι έχει βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Διαβάστε επίσης: Ο Παναθηναϊκός AKTOR αποδεσμεύει τον Κάιλ Γκάι

Η ΠΑΕ Άρης, μάλιστα, έδωσε άδεια στον ποδοσφαιριστή για να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις, ενώ το πιθανότερο είναι ότι δεν θα παραμείνει άλλο στη Θεσσαλονίκη. Ο Άρης είχε δώσει ένα πολύ καλό συμβόλαιο το καλοκαίρι στον Κάρλσον, όμως, οι άνθρωποι της ομάδας δεν έμειναν ικανοποιημένοι από την παρουσία του.

Δεν κατάφερε να αποδώσει τα αναμενόμενα, ενώ αμέσως μετά την έλευση του Σουλεϊμάνοφ στη Θεσσαλονίκη, είχε χάσει και τη θέση του στο βασικό σχήμα και στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής. Οι άνθρωποι του Άρη βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τον ποδοσφαιριστή και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ