Άρης: Τα πλάνα του Μάντζιου ενόψει Αστέρα Τρίπολης

Άρης: Τα πλάνα του Μάντζιου ενόψει Αστέρα Τρίπολης

Ο Έλληνας τεχνικός έκανε στη μεσημεριανή προπόνηση τις τελικές του δοκιμές σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στην εκτός έδρας αναμέτρηση (3/1) με την ομάδα της Αρκαδίας.

Πρωτοχρονιά στο γήπεδο για τους ποδοσφαιριστές του Άρη, καθώς μπήκε στην τελική ευθεία η προετοιμασία τους για το εκτός έδρας παιχνίδι (3/1) με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Άκης Μάντζιος συνέχισε τις δοκιμές του σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στον συγκεκριμένο αγώνα.

Διαβάστε επίσης: Το «κλειδί» για νίκη στην Λαμία

Οι Φεράρι και Μοντόγια διεκδικούν τη θέση στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής, με τον τελευταία να φαίνεται ότι έχει το προβάδισμα. Ξεκάθαρα τα πράγματα στις υπόλοιπες θέσεις της άμυνας, καθώς ο Οντουμπάζιο θα ξεκινήσει στη δεξιά πλευρά και οι Φαμπιάνο και Μπράμπετς θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Ακόμα, ο Πάρδο συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες σε σχέση με τον Ρουπ για τη θέση του επιτελικού χαφ, ενώ ο Βερστράτε θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα και θα πάρει τη θέση του τιμωρημένου Νταρίντα.

Νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα θα είναι, εκτός απροόπτου και ο Παναγίδης, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και θα αντικαταστήσει τον Μενέντες, στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής, ενώ ο Σουλεϊμάνοφ θα αγωνιστεί στο δεξί και ο Μορόν στην κορυφή της επίθεσης. Τέλος, ο Κουέστα θα είναι ο τερματοφύλακας, στο 4-2-3-1 με το οποίο θα παρατάξει την ομάδα του ο Μάντζιος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ