Ο Ποντένσε «καλωσόρισε» τον Ζέλσον Μαρτίνς στον Ολυμπιακό (pic)

Ο Ποντένσε «καλωσόρισε» τον Ζέλσον Μαρτίνς στον Ολυμπιακό (pic)

Το ποστ του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού στα social media για τον συμπατριώτη του, που αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες από τον Ολυμπιακό.

Θέμα ωρών είναι πλέον η ανακοίνωση της απόκτησης του Ζέλσον Μαρτίνς από τον Ολυμπιακό, με τον Πορτογάλο εξτρέμ να ανταμώνει ξανά με τον Ντάνιελ Ποντένσε.

Οι δύο τους υπήρξαν συμπαίκτες στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας και θα αγωνιστούν ξανά μαζί, αυτή τη φορά τα χρώματα της ομάδας του μεγάλου λιμανιού. Δύο σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, που θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του και να χαρίσουν θέαμα στους «ερυθρόλευκους» οπαδούς.

Μάλιστα, ο Ντάνιελ Ποντένσε την Τρίτη (2/1) με story στο instagram καλωσόρισε στον Ολυμπιακό τον Ζέλσον Μαρτίνς, ποστάροντας μια κοινή τους φωτογραφία από τα χρόνια που αγωνιζόντουσαν στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Χθες, ο Ζέλσον Μαρτίνς κατά την άφιξή του στην Αθήνα μίλησε για το γεγονός ότι θα αγωνιστεί και πάλι με τον Ντάνιελ Ποντένσε. «Έχω μιλήσει με τον Ποντένσε, τον ξέρω από μικρό. Εχουμε παίξει μαζί, είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαστε και πάλι στην ίδια ομάδα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτηση του Ποντένσε:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ