Μάντζιος: «Η ομάδα έχει βελτιωθεί σε πολλά κομμάτια του παιχνιδιού της»

Μάντζιος: «Η ομάδα έχει βελτιωθεί σε πολλά κομμάτια του παιχνιδιού της»

Ο προπονητής του Αρη μίλησε για το παιχνίδι με τον Αστέρα και εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη βελτίωση που έχει επιδείξει η ομάδα του.

Δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης (3/1, 16:00) έκανε ο Άκης Μάντζιος.

Ο προπονητής του Αρη τόνισε ότι οι παίκτες του θα πρέπει να είναι σοβαροί και πειθαρχημένοι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη βελτίωση που έχει επιδείξει το τελευταίο διάστημα.

Διαβάστε επίσης: Ο Ποντένσε «καλωσόρισε» τον Ζέλσον Μαρτίνς στον Ολυμπιακό (pic)

Εκεί αναφέρθηκε στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. «Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα καλή και σοβαρή. Είναι ένα παιχνίδι δύσκολο, το οποίο πρέπει να προσεγγίσουμε με ιδιαίτερη σοβαρότητα, για να το κερδίσουμε… Πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι. Τον τρόπο που πρέπει να δουλέψουμε στο γήπεδο τον δείξαμε στα παιδιά και πιστεύω ότι τον αφομοιώσανε καλά. Η ομάδα έχει βελτίωση σε πολλά κομμάτια του παιχνιδιού της».

Από τον Άκη Μάντζιο ζητήθηκε να κάνει σύντομο απολογισμό για τον ένα γύρο που έκλεισε στον πάγκο της ομάδας. «Είναι μια σεζόν που δεν ξεκίνησε καλά για την ομάδα. Έγιναν αλλαγές, δουλέψαμε εν μέσω προβλημάτων όλο αυτό το διάστημα, με πολλές αναποδιές και τραυματισμούς, σοβαρούς, αλλά και περίεργους. Το αποτέλεσμα ήταν η ομάδα να μην μπορεί να πάρει από τον κάθε παίκτη ξεχωριστά το καλύτερο δυνατό. Για διάστημα δύο-τριών μηνών μας έλειψαν σημαντικοί παίκτες σε σημαντικές θέσεις. Όλο αυτό έκανε δύσκολη αυτή την περίοδο. Σίγουρα θα μπορούσαμε να έχουμε κάποιους βαθμούς περισσότερους, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε και να κοιτάξουμε ό,τι χάσαμε να το πάρουμε στη συνέχεια».

Σχετικά με τις κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας απάντησε ότι… «δεν θέλω να αναφερθώ σε ονόματα. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι δεδομένο. Δεν έχει φύγει κανείς, ούτε έχει έρθει κάποιος τη δεδομένη στιγμή. Εμάς το μυαλό μας είναι στα παιχνίδια που έρχονται. Όπως έχω πει ξανά, πάντως, η ομάδα χρειάζεται ποιοτικές μεταγραφές για να μπορέσει να βελτιωθεί και να πάει ακόμη πιο ψηλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ