Άρης: Οι επιστροφές και η απουσία ενόψει του ματς με τον Αστέρα Τρίπολης

Άρης: Οι επιστροφές και η απουσία ενόψει του ματς με τον Αστέρα Τρίπολης

Οι Φεράρι και Παναγίδης αναμένεται να συμπεριληφθούν στην αποστολή του αυριανού (3/1) αγώνα με την ομάδα της Αρκαδίας, ενώ ο Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει τον τιμωρημένο Νταρίντα.

Η αποστολή του Άρη θα αναχωρήσει μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης για την Τρίπολη, ενόψει του αυριανού (3/1) εκτός έδρας παιχνιδιού με τον Αστέρα, ενώ ο Άκης Μάντζιος θα μπορεί να υπολογίζει σε δυο σημαντικές επιστροφές.

Συγκεκριμένα, οι Φράνκο Φεράρι και Μιχάλης Παναγίδης κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών τους και τέθηκαν στη διάθεση του προπονητή τους. Θα πρέπει, μάλιστα, να θεωρείται δεδομένη και η επιστροφή του νεαρού μεσοεπιθετικού στην ενδεκάδα, αντί του Μενέντες.

Διαβάστε επίσης: Το +4 του Παναθηναϊκού, το -2 του Ολυμπιακού και η πιο αμφίρροπη Euroleague των τελευταίων ετών (pics)

Αντίθετα, ο Φεράρι διεκδικεί, μαζί με τον Μοντόγια, τη θέση στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής. Ο προπονητής του Άρη δεν θα έχει στη διάθεση του για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση τον Νταρίντα, που θα εκτίσει τη μια αγωνιστική της ποινής του, καθώς συμπλήρωσε κάρτες. Ο Βερστράτε αναμένεται να πάρει τη θέση του, ως παρτενέρ του Ζουλ στα χαφ, ενώ ο Πάρδο φαίνεται ότι έχει προβάδισμα έναντι του Ρουπ, για να αγωνιστεί πίσω από τον Μορόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ