Επιμένουν οι Ιταλοί για Καρνέζη και Ολυμπιακό

Επιμένουν οι Ιταλοί για Καρνέζη και Ολυμπιακό

Παρά το γεγονός ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν διαψεύσει κατηγορηματικά το συγκεκριμένο σενάριο, οι Ιταλοί συνεχίζουν να μπλέκουν τον Ελληνα γκολκίπερ με τους Πειραιώτες.

Ο Ολυμπιακός πριν από μερικές εβδομάδες διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια που τον ήθελαν να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ορέστη Καρνέζη, ωστόσο, οι Ιταλοί συνεχίζουν να γράφουν για τον Ελληνα γκολκίπερ και τους Πειραιώτες.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «tuttoudinese.it», ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον διεθνή πορτιέρο, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από το ρόστερ της ιταλικής ομάδας. «Ο Ορέστης Καρνέζης θα επιστρέψει στο Ούντινε, μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του στην Γουότφορντ, αλλά δεν πρόκειται να παραμείνει στο Φρίουλι. Θα αποχωρήσει από την ομάδα, αυτή τη φορά οριστικά, με τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του», επισημαίνουν χαρακτηριστικά οι Ιταλοί.

Ο 32χρονος, ο οποίος τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε στην Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα της Γουότφορντ, δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ουντινέζε μέχρι το καλοκαίρι του 2019. Ωστόσο, όπως αναφέρουν στη γειτονική χώρα, πολύ δύσκολα θα παραμείνει στις Ζέβρες τη νέα χρονιά, με τους ανθρώπους της ιταλικής ομάδας να σκέφτονται την παραχώρησή του.

Ο Καρνέζης φέτος πραγματοποίησε συνολικά 16 συμμετοχές με τα χρώματα της βρετανικής ομάδας, ενώ στο παρελθόν είχε αγωνιστεί σε Γρανάδα, Παναθηναϊκό και ΟΦΗ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ