Στη λίστα του Άρη ο Κορνού

Στη λίστα του Άρη ο Κορνού

Οι κιτρινόμαυροι εξετάζουν την περίπτωση του 27χρονου αριστερού μπακ της Μακάμπι Χάιφα, ενώ έχουν ξεχωρίσει έναν ποδοσφαιριστή από την Ισπανία.

Ο Πιέρ Κορνού είναι ένας από τους παίκτες που εξετάζει ο Άρης, για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της αμυντικής του γραμμής. Ο 27χρονος Γάλλος αμυντικός της Μακάμπι Χάιφα είναι μια από τις δυο περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει οι κιτρινόμαυροι, ενώ στη λίστα τους υπάρχει και ένας ποδοσφαιριστής από την Ισπανία.

Ο ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα νέων της Μονπελιέ, ακολούθησε η Ντιζόν, ενώ το 2017 τον απέκτησε η Μαγιόρκα.

Διαβάστε επίσης: Shaq is back! (vids)

Παραχωρήθηκε δανεικός για τρεις σεζόν, ενώ το 2020 αγωνίστηκε στη Σανταμπέλ, ενώ το 2021 φόρεσε τη φανέλα της Ρεάλ Οβιέδο. Από την τελευταία τον απέκτησε η Μακάμπι Χάιφα, αρχικά με τη μορφή δανεισμού και στη συνέχεια ως ελεύθερο.

Ο παίκτης αγωνίστηκε και κόντρα στον Παναθηναϊκό, για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Οι άνθρωποι του Άρη θέλουν να αποκτήσουν αριστερό μπακ, καθώς ο Ματαρίτα δεν φαίνεται να υπολογίζεται και ο Φεράρι είναι η μοναδική επιλογή. Τέλος, συνεχίζουν τις επαφές για αριστερό μπακ και επιθετικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ