ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Live Streaming

Back to back ματς στη Λεωφόρο για τον Παναθηναϊκό. Τον Παναιτωλικό φιλοξενεί (17:00) η ομάδα του Φατίχ Τερίμ για την 17η αγωνιστική του εφετινού ελληνικού πρωταθλήματος.

Μονάχα το τρίποντο αναζητά και στη σημερινή αναμέτρηση της Λεωφόρου ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» στοχεύουν στο 2/2 με τον Φατίχ Τερίμ στην άκρη του πάγκου, καθώς την περασμένη αγωνιστική, επικράτησαν εύκολα (2-0) του ΠΑΣ Γιάννινα. Το τρίτο διαδοχικό τρίποντο στο εφετινό ελληνικό πρωτάθλημα θα κυνηγήσει το τριφύλλι και εν συνεχεία, θα στρέψει την προσοχή του στα δύο ντέρμπι της αγωνιστικής: Σε Βικελίδης και Φάληρο. Ο Παναθηναϊκός θέλει να εκμεταλλευτεί τυχόν απώλειες των ανταγωνιστών του. Προς το παρόν και μετά από 16 αγωνιστικές, οι γηπεδούχοι φιγουράρουν στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 37 πόντους. Στα αγωνιστικά, ο Σένκεφελντ έμεινε εκτός καθώς δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που είχε. Παράλληλα, τιμωρημένοι για το ματς με τον Παναιτωλικό, άρα και εκτός αποστολής είναι οι Ρούμπεν Πέρεθ και Βέρμπιτς ενώ θεραπεία έκαναν οι Παλάσιος, Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν. Στα θετικά για τον Φατίχ Τερίμ το γεγονός πως βρίσκεται κανονικά στη διάθεσή του ο Χουάνκαρ. Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Γέντβαϊ, Μλαντένοβιτς, Φικάι, Κώτσιρας, Ζέκα, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Τσόκαϊ, Αϊτόρ, Τζούριτσιτς, Βιλένα, Αράο, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Γερεμέγεφ.

Πάμε και στον Παναιτωλικό που προέρχεται από μεγάλη εντός έδρας νίκη επί του Πανσερραϊκού. Η ομάδα του Αγρινίου έριξε στο καναβάτσο το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία και διεύρυνε το αήττητό του στις τέσσερις αναμετρήσεις. Σε καλή κατάσταση οι φιλοξενούμενοι που πάνε στη Λεωφόρο για να κάνουν τη… ζημιά στον Παναθηναϊκό. Στα αγωνιστικά, ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στον Παναιτωλικό. Ο Τορεχόν ένιωσε ένα σφίξιμο στον τετρακέφαλο και έμεινε εκτός αποστολής μαζί με τους Μπρούνο Ντουάρτε, Ντίας και Μπακάκη. Στην αποστολή για τη σημερινή αναμέτρηση συμπεριλήφθησαν οι: Καπίνο, Μλάντεν, Οικονόμου, Καρέλης, Μπελεβώνης, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης, Φρ. Ντουάρτε, Μπουζούκης, Βοΐλης, Ξενιτίδης, Σενγκέλια, Στεργιάκης, Πέρες, Μαυρίας, Τσιγγάρας, Πέδρο, Μαλής, Στάγιτς, Λιάβας, Νικολάου, Μπαλντασάρα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ