Τους έβγαλε στη σέντρα ο Καραπαπάς: Το βίντεο που αποκαλύπτει το «κιτρινόμαυρο» ψέμα

Τους έβγαλε στη σέντρα ο Καραπαπάς: Το βίντεο που αποκαλύπτει το «κιτρινόμαυρο» ψέμα

Ο Κάλενς έχει παίξει την μπάλα, αλλά μπερδεύεται με συμπαίκτη του, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε ο Φορτούνης.

Ένα αποκαλυπτικό βίντεο από τη φάση που προηγήθηκε πριν το γκολ του Ολυμπιακού ανέβασε στα social media ο Δ’ Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της πειραϊκής ομάδας, Κώστας Καραπαπάς.

Όπως φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Κώστας Καραπαπάς, ο Κάλενς έχει εκτελέσει το φάουλ που είχε κερδίσει η Ενωση, αλλά μπερδεύτηκε με τον συμπαίκτη του, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε ο Κώστας Φορτούνης.

Διαβάστε επίσης: Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Έφυγε ο σπουδαίος Φραντς Μπεκενμπάουερ (pic)

Ενα αποκαλυπτικό βίντεο με το οποίο διαλύει το «κιτρινόμαυρο» ψέμα για τη φάση του γκολ του Ολυμπιακού.

Δείτε το βίντεο:

Παράλληλα, ο Κώστας Καραπαπάς σε αναρτήσεις του ανέφερε: «Ακουσα τον Αλμέιδα στη συνέντευξη Τύπου και τα γιουσουφάκια στα ραδιόφωνα, να λένε για χωριά και άλλα πολλά, γιατί λέει ο Ολυμπιακός σκόραρε μετά από φάουλ που ήταν υπέρ της ΑΕΚ, αλλά το… εκτέλεσε ο Φορτούνης. Μόνο που γιουσουφάκια μου την μπάλα την έπαιξε ο Κάλενς κανονικά και ο Φορτούνης συνέχισε τη φάση. Αν και βαριέμαι να σας ξεφτιλίζω, δεν μπορώ και να σας αφήσω μετά τα όργια αντί να το βουλώνεται να κάνετε και επικοινωνιακά τρικάκια. Δεν με πιστεύετε ε; Γιατί την ώρα που ο Κάλενς κάνει το φάουλ και μπερδεύεται με τον συμπαίκτη του, η cosmote έδειξε πλάνο του Αλμέιδα. Αντε πάρτο να μην ξεφτιλίζεστε άλλο».

Δείτε τις αναρτήσεις του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ