Άρης: Προφυλάσσει βασικούς ο Μάντζιος

Άρης: Προφυλάσσει βασικούς ο Μάντζιος

Ο προπονητής του Άρη άφησε εκτός αποστολής, για το αυριανό (14/1) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, αρκετούς «ενδεκαδάτους» παίκτες, ενόψει της κρίσιμης ρεβάνς Κυπέλλου της Τετάρτης (17/1) με την ΑΕΚ.

Ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή του αυριανού (14/1) αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, μετά το τέλος της μεσημεριανής προπόνησης, δείχνοντας ότι θα κάνει ροτέισον, καθώς άφησε εκτός αρκετούς βασικούς παίκτες, ενόψει του αγώνα ρεβάνς Κυπέλλου της Τετάρτης (17/1) με την ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, εκτός από τον τιμωρημένο Μορόν και τους τραυματίες Ζουλ, Κουέστα και Βερστράτε, δεν συμπεριελήφθησαν, μεταξύ άλλων και οι Οντουμπάζιο και Φαμπιάνο. Ακόμα, εκτός έμεινε και ο Πάρδο, που ταλαιπωρείται από ίωση.

Διαβάστε επίσης: Ψαρεύοντας… σολομούς στην Euroleague

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό (14/01), στο πλαίσιο της 18ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο γήπεδο του Παναιτωλικού (15:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Χουτεσιώτης, Κυριαζής, Montoya, Ferrari, Fattore, Brabec, Rose, Darida, Doukoure, Manu Garcia, Durasek, Pavicic, Suleymanov, Menendez, Saverio, Zamora, Φετφατζίδης, Δεληζήσης, Παναγίδης, Αγοραστός.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Loren Moron (τιμωρημένος), Cuesta, Jean Jules Mvondo, Fran Velez, Verstraete (τραυματίες), Pardo (ίωση), Odubajo, Fabiano Leismann, Rupp, Matarrita, Moberg Karlsson, Χριστοδουλόπουλος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ