Άρης: Το ρίσκο και τα δάκρυα του Κουέστα

Άρης: Το ρίσκο και τα δάκρυα του Κουέστα

Ο Ισπανός τερματοφύλακας έπαιξε χωρίς να είναι απόλυτα έτοιμος, καθώς δεν είχε ξεπεράσει, πλήρως, τις ενοχλήσεις στην μέση, έκρινε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου και ξέσπασε στα αποδυτήρια.

Ο Χουλιάν Κουέστα ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του χθεσινού (17/1) αγώνα με την ΑΕΚ «Κλεάνθης Βικελίδης» και της πρόκρισης του Άρη στα προημιτελικά του Κυπέλλου, καθώς απέκρουσε δυο πέναλτι.

Η συμμετοχή του Ισπανού τερματοφύλακα μόνο σίγουρη δεν ήταν μέχρι και λίγες ώρες πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, εξαιτίας των ενοχλήσεων στη μέση.

Διαβάστε επίσης: Μίλησε πρώτα για την αγάπη του…

Ο αρχηγός του Άρη, όμως, δεν ήθελε καν να σκεφτεί το ενδεχόμενο να μην αγωνιστεί σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι και ο Άκης Μάντζιος πήρε το ρίσκο να τον χρησιμοποιήσει, αν και δεν ήταν απόλυτα έτοιμος.

Ο Κουέστα όχι μόνο δικαίωσε τον προπονητή του, αλλά εξελίχθηκε και στον μεγάλο πρωταγωνιστή του Άρη, στη ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι. Το πανηγύρισε έξαλλα, ενώ δεν άντεξε στα αποδυτήρια και ξέσπασε σε κλάματα, αποτέλεσμα της μεγάλης πίεσης που ένιωθε, τόσο ο ίδιος, όσο και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ