Ολυμπιακός: Στη διάθεση του Καρβαλιάλ οι Όρτα και Τσικίνιο

Ολυμπιακός: Στη διάθεση του Καρβαλιάλ οι Όρτα και Τσικίνιο

Οι δύο ποδοσφαιριστές ανακοινώθηκαν και τέθηκαν στη διάθεση του Κάρλος Καρβαλιάλ.

Ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είναι και επίσημα πλέον οι Αντρέ Όρτα και Τσικίνιο, με τους Ερυθρόλευκους να ανακοινώνουν τις προσθήκες των δύο Πορτογάλων μέσων. Αμφότεροι ήρθαν χθες στην Αθήνα, πέρασαν από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψαν τα νέα τους συμβόλαια με την ομάδα του μεγάλου λιμανιού, με τον Ολυμπιακό να τους ανακοινώνει και επίσημα το απόγευμα του Σαββάτου (20/1).

Διαβάστε επίσης: «Τον πρώτο λόγο ο Ολυμπιακός για Αλ Μουσράτι» – Νέος «μνηστήρας» για τον 27χρονο

Οι δύο ποδοσφαιριστές μάλιστα τέθηκαν άμεσα στη διάθεση του Κάρλος Καρβαλιάλ και είναι διαθέσιμοι για το αυριανό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αρη στη Θεσσαλονίκη (21/1, 20:30) για την 19η αγωνιστική της Super League. Υπενθυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Τσικίνιο, (σ.σ οκταροδεκάρι) με κανονική μεταγραφή, με τον Πορτογάλο να υπογράφει μέχρι το 2027, ενώ ο Αντρέ Όρτα (σ.σ παίζει ως «8» και ως «6»), αποκτήθηκε ως δανεικός από την Μπράγκα, αλλά στη συμφωνία των δύο συλλόγων υπάρχει και οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Δύο πολύ ποιοτικοί ποδοσφαιριστές, που αναμένεται να βοηθήσουν πολύ τον Ολυμπιακό στα δύσκολα και συνεχόμενα παιχνίδια που έχει μπροστά του το επόμενο διάστημα σε Ελλάδα και Ευρώπη, προσφέροντας σημαντικές λύσεις στον Κάρλος Καρβαλιάλ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ