Αυτή είναι η βαθμολογία της Superleague (pic)

Αυτή είναι η βαθμολογία της Superleague (pic)

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Superleague μετά τα αποψινά (21/1) αποτελέσματα.

Ολοκληρώθηκε η 19η αγωνιστική της Superleague, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει συνολικά τέσσερις άκρως σημαντικές αναμετρήσεις σε Βόλο, Περιστέρι, Λεωφόρο και Θεσσαλονίκη.

Στο πιο σημαντικό παιχνίδι της αγωνιστικής, ο Ολυμπιακός πέρασε από το «Κλεάνθης Βικελίδης» επικρατώντας του Άρη με σκορ 2-1. Έτσι το σύνολο του Κάρλος Καρβαλιάλ αύξησε τη διαφορά του από τους Θεσσαλονικείς στο +8, παραμένοντας στην 4η θέση με 38 πόντους. Στους 30 βαθμούς οι Κίτρινοι.

Ο Παναθηναϊκός με τη σειρά του επιβλήθηκε του Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο με σκορ 2-0 καθαρίζοντας στο δεύτερο μέρος. Οι Πράσινοι ανέβηκαν έτσι στην κορυφή μαζί με τον ΠΑΟΚ έχοντας συγκεντρώσει 44 βαθμούς, ενώ οι Αρκάδες έμειναν στους 26 και την 6η θέση.

Στον Βόλο ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε της τοπικής ομάδας με σκορ 5-1 πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση. Γεγονός που κρατά το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου στην πρώτη θέση παρέα με τον Παναθηναϊκό, έχοντας συγκεντρώσει 44 πόντους, ενώ οι Θεσσαλοί παρέμειναν στους 14 και τη 12η θέση.

Τέλος, καταιγιστική ήταν και η ΑΕΚ, που νίκησε στο Περιστέρι τον Ατρόμητο με σκορ 5-0. Η Ένωση πλέον βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 42 βαθμούς, ενώ το σύνολο του Σάσα Ίλιτς έμεινε στους 23 πόντους, έχοντας όμως ζωντανές τις ελπίδες του για την εξάδα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Λαμία-Κηφισιά 4-1
ΠΑΣ Γιάννινα-Πανσερραϊκός 0-2
ΟΦΗ-Παναιτωλικός 1-0
Βόλος-ΠΑΟΚ 1-5
Ατρόμητος-ΑΕΚ 0-5
Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης 2-0
Άρης-Ολυμπιακός 1-2

Δείτε τη βαθμολογία:

Επόμενη αγωνιστική (20η):

27/1

Παναιτωλικός-Λαμία
Πανσερραϊκός-Βόλος
Κηφισιά-Άρης

28/1

ΑΕΚ-ΟΦΗ
Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος
Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ