«Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Γέρι Μίνα»

«Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Γέρι Μίνα»

Σύμφωνα με τους Ιταλούς, ο Ολυμπιακός «τσεκάρει» την περίπτωση του Κολομβιανού σέντερ μπακ, Γέρι Μίνα.

Την περίπτωση του Κολομβιανού αμυντικού της Φιορεντίνα, Γέρι Μίνα, φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό.

Οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού και όπως αναφέρει το ιταλικό «Tuttomercato», μια από τις περιπτώσεις που εξετάζουν είναι αυτή του σέντερ μπακ των Βιόλα, ο οποίος δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή της ιταλικής ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Χαμός στην ΕΠΟ με τον Φρόιντφελντ – Καραπαπάς: «Παίρνει 15.000 και κάνει το φάντασμα»

Ο 29χρονος μετακόμισε στην Ιταλία το περασμένο καλοκαίρι, αλλά δεν είναι στις πρώτες επιλογές του Βιτσέντσο Ιταλιάνο και θέλει να αποχωρήσει από τη Φιορεντίνα. Σύμφωνα με τα ίδια ρεπορτάζ, στο κόλπο για την απόκτησή του βρίσκονται οι Πόρτο και Ολυμπιακός.

Οι Ιταλοί μάλιστα αναφέρουν ότι το προφίλ του Γέρι Μίνα αρέσει στον προπονητή των Πειραιωτών, Κάρλος Καρβαλιάλ, με τους Ιταλούς, όμως, να τονίζουν ότι το όνομα του 29χρονου σέντερ μπακ βρίσκεται σε περίπτωση θέση στη μεταγραφική λίστα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο και της Πόρτο, που βρίσκεται επίσης σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού.

Ο Γέρι Μίνα φέτος μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί μόλις σε 7 παιχνίδια με τη Φιορεντίνα, έχοντας 1 ασίστ στο ενεργητικό του σε 187 λεπτά που έχει παραμείνει στον αγωνιστικό χώρο. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το συμβόλαιο που υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι είναι μέχρι το φετινό καλοκαίρι, γεγονός που σημαίνει ότι μένει ελεύθερος σε 6 μήνες.

Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί επίσης σε Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε, Εβερτον, Παλμέιρας, Ντεπορτίβο Πάστο και Μπαρτσελόνα, έχοντας συνολικά 296 συμμετοχές, με 31 γκολ και 7 ασίστ στο ενεργητικό του, ενώ είναι 43 φορές (7 γκολ) διεθνής με την Κολομβία.

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ